İki yeni versiyonuyla Türkiye'de

Fiat 500X’in önden çekişli ve benzinli otomatik şanzımanlı versiyonu geçen ay Türkiye’de de satışa sunuldu. ‘Popstar’ ve ‘Cross Plus’ adı verilen Fiat 500X’in bu modellerinde, 1.4 litre 140 HP’lik benzinli motor bulunuyor

İki yeni versiyonuyla Türkiye'de

Crossover sınıfının gözde modellerinden olan ve üstün güvenlik öğeleriyle satışa çıktığı günden itibaren fark yaratan Fiat 500X'in en çok tercih edilen versiyonu olmaya şimdiden aday olan önden çekişli ve benzinli-otomatik versiyonu geçen ay ülkemizde de satışa sunuldu. 1.4 litre 140 HP'lik motora ve 6 ileri TCT otomatik şanzımana sahip Fiat 500X model versiyonları, sunduğu 5.7 litrelik ortalama yakıt tüketim değeriyle olduğu kadar 190 km/s'lik son hızıyla da dikkat çekiyor. 'Popstar' ve 'Cross Plus' adı verilen zengin donanım paketleriyle otomobil tutkunlarının beğenisine sunulan benzinli- otomatik Fiat 500X'te park sensörlerinden hız sabitleme sistemine, dokunmatik ekranlı ve MP3 çalarlı müzik sisteminden yokuş kalkış destek sistemine kadar pek çok farklı donanım standart olarak sunuluyor. Güvenlik, dayanıklılık ve konforu özgün bir tarz ile harmanlayan; Fiat'ın tasarım merkezi Centro Stile'de tasarlanarak Melfi'de üretilen Fiat 500X, farklı yaş gruplarına ve farklı zevklere hitap edebiliyor. 'X' sembolü de zaten, farklı segmentlerin bir araya geldiği bir kesişim noktasını ifade ediyor. Fiat 500X ile hem genç, dinamik ve şehirli otomobil tutkunlarına hem de zorlu yol koşullarında macera ve eğlence peşinde koşan otomobil tutkunlarına harika bir sürüş deneyimi vadediyor. Fiat 500X, sahip olduğu MacPherson tam bağımsız arka süspansiyon sayesinde yol tutuş ve konfor arasındaki ideal dengeyi kullanıcılarına sağlıyor. Fiat 500X, sunduğu aktif ve pasif güvenlik sistemleri ve sahip olduğu üst düzey teknoloji ile tasarlanmış ve üretilmiş gövdesi ile kullanıcısı ve yolcuları için benzersiz bir güvenlik ortamı yaratıyor. Standart olarak sunulan ESP, TCS, 6 hava yastığı, viraj içini aydınlatan sis farları gibi özelliklere ek olarak, isteğe bağlı olarak tercih edilebilen çarpışma önleme sistemi, şerit takip sistemi ve kör nokta uyarı sistemi gibi üst düzey teknolojiler ile kendi sınıfında fark yaratıyor. Sınıfının standartlarını yeniden belirleme iddiasında olan kalite düzeyi ve üstün güvenlik öğeleriyle satışa çıktığı günden itibaren fark yaratan Fiat 500X'in crossover sınıfının yeni gözdesi oldu. Şimdi yeni motor seçenekleriyle Türk tüketicisiyle buluşan Fiat 500X, gördüğü ilgiyi daha da artıracağa benziyor.

Şerif ERCAN

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.