Amerikan efsanesi Türkiye'de

Klasikleşmiş bir Amerikan otomobil efsanesi olan, performansı ile dünyaya ün salan Ford Mustang Türkiye’de... İki gövde ve iki motor seçeneğiyle satışa sunulan Mustang’ın fiyatı 130 bin dolardan başlıyor.

Amerikan efsanesi Türkiye'de

Bugüne kadar 9 milyonu aşkın satış rakamına sahip olan Ford Mustang, yarım asırlık aradan sonra ilk kez Avrupa ile birlikte ve Türkiye'de de satışa sunuldu. Gelenekselleşen karakteristik tasarımı ile Ford Mustang, yeni neslinde de temel tasarım özelliklerini korumaya devam ediyor. Ford Mustang'in kendine özgü tasarım detayları arasında; alçak ve geniş tavan, dik eğimli ön ve yan camlar, üç boyutlu, üç çizgi halindeki stoplar, kaslı gövde dizaynı, köpekbalığı burnu şeklindeki tampon ve ön ızgara üzerinde bulunan eşsiz Mustang logosu yer alıyor.

Yeni Mustang, iki gövde seçeneğine sahip. Sürüş özgürlüğünün bir ifadesi olan Ford Mustang Convertible aynı zamanda 'Mermi' olarak tanımlanıyor. Her açıdan mükemmel tasarıma sahip aracın kabin çevresini dolanan gövde hattı, açılan tavanı ile özgür ve sınırsız. Ford Mustang ruhunu hayata geçiren Fastback gövde ise Ford Mustang'in olağanüstü performansını deneyimlemenizi sağlıyor. Amerika Michigan'da üretilen Ford Mustang'in 10 farklı renk seçeneği var.

50 yıllık geçmişinde görünüşü, motor sesi ve sürüşü ile sıradan bir spor otomobilden çok daha fazlasını sunan Ford Mustang, yeni neslinde, 2.3 litre EcoBoost, 5.0 litre Ti-VCT V8 motor seçenekleri ve 6 ileri manuel veya otomatik şanzıman alternatifleri ile sunuluyor.

Ford'un en son konfor ve güvenlik teknolojileri ile donatılan yeni nesil Mustang'in geniş ve anlaşılması kolay, ergonomik kokpitinde 8 inçlik renkli dokunmatik ekranlı SYNC 2 ile elinizi direksiyondan ayırmanıza gerek kalmadan sesli komutlarla müziğinizi seçebilir, navigasyon sistemini yönetebilir ve telefon rehberinizden kişileri seçerek telefon görüşmelerinizi yapabilirsiniz.

Yeni Ford Mustang, farklı yol koşullarına en uygun tepkiyi vermek üzere; normal, spor, arazi ve kar/ıslak zemin olmak üzere dört farklı sürüş moduna sahip. Sadece Ford yetkili satıcılarında satışa sunulan yeni Ford Mustang 130 bin dolar başlangıç fiyatına sahip.

Şerif Ercan

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.