Yeteneğine güveniyorsan sen de katıl!

otohaber Dergisi'nin düzenlediği "Hayalindeki Otomobili Sen Tasarla" yarışması başladı. Geleceğin tasarımcılarının arasında yer almak istiyorsan, bu fırsatı kaçırma!

Yeteneğine güveniyorsan sen de katıl!

T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayesi altında, İTÜ ARI Teknokent'in desteği ve Shell Türkiye'nin sponsorluğunda düzenlenen yarışmanın lansmanı ise geçtiğimiz günlerde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün de katıldığı Next Mobilty Summit'te gerçekleşti.

Geleceğin otomobillerinin tasarımlarına imza atacak yetenekleri ortaya çıkarmayı amaçlayan yarışmanın formatı da oldukça basit. Dış Tasarım ve İç Tasarım olarak iki ayrı dalda düzenlenen yarışmada, halk oylamasıyla seçilecek ilk 10 çalışma tasarım konusunda uzman jürinin değerlendirmesine sunulacak. Jüri tarafından birinci seçilen tasarım sahipleri hem ödüle sahip olacak hem de otomotiv dünyasında adından söz ettirecek.

BAKAN ÖZLÜ: BU TÜR YARIŞMALAR "YERLİ OTOMOBİL" PROJEMİZE GÜÇ KATACAK

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, yarışmamızın lansmanının gerçekleştiği Next Mobilty Summit'te yaptığı konuşmada "Bu tür yarışmalarla özellikle gençlerimizi sürece dahil etmenin olumlu çıktıları olacağını düşünüyorum. Bu tür yarışmalar ve bu tür çalışmalar 'yerli otomobil' projemize de güç katacak. Dünya pazarlarına da hitap edecek bir yerli otomobil markası oluşturmayı çok çok önemsiyoruz" dedi.

KATILIM İÇİN TIKLAYINIZ: http://www.otohaber.com.tr/hayalindeki-otomobili-tasarla

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.