Modern, özgün ve etkileyici

B segmenti SUV pazarının öncü modeli Renault Captur, yenilenen modeliyle yollara çıkmaya hazır. Daha atletik hatlara sahip olan Yeni Captur, teknolojik donanımları ve kullanılan kaliteli malzemelerle de göz dolduruyor.

Modern, özgün ve etkileyici

ŞERİF ERCAN serif.ercan@sabah.com.tr

Lanse edildiği 2013 yılından bu yana 1.2 milyon satış adedine ulaşan Renault Captur, yenilendi. Atletik ve dinamik SUV çizgileriyle dikkat çeken Yeni Captur, iç kısmında gerçekleştirilen devrim sayesinde, içine girildiğinde teknoloji ve kalitesi ile dikkat çekiyor. Üst segment modellerin özelliklerini bünyesinde barındıran Yeni Captur, hibrit seçeneği, internet bağlantısı ve otonom sürüşün ilk adımı olan sürüş destek sistemleriyle de geleceğin otomobilleri arasında yer alıyor.


Daha atletik ve dinamik hatlara sahip Yeni Captur, dış tasarımda gerçekleştirilen dönüşüm sayesinde modern, kendine özgü ve etkileyici hale gelmiş. 4.23 metre uzunluğu ile önceki modele kıyasla 11 cm daha daha uzun olan Captur, 18 inç tekerlekleri ve artırılan aks mesafesi ile öne çıkıyor. Ön ve arka Full LED C şeklinde farları ve dekoratif krom eklemeleri gibi özellikler, yeni modelin kalitesi hakkında da fikir veriyor.
Yeni modelde, sürücüye doğru hafifçe eğimli 'Akıllı Kokpit' daha da geliştirilirken, yeni bir yüzer konsolu sunuluyor. En yeni teknolojilerle ve kategorisinin en büyük ekranları ile sunulan model, çok ergonomik ve konforlu. En üst kalite malzemeler, yumuşak ön panel, kapı paneli, orta konsol etrafındaki kaplamalar, titizlikle işlenmiş detaylar ve yeni koltuk mimarisi ile yenilikler her alanda kendini gösteriyor.
Yeni Captur, yeni benzinli ve dizel motorlarıyla sınıf atlıyor. 5 ve 6 vitesli manuel vites kutusunun yanı sıra 7 vitesli çift kavramalı otomatik vites kutusu ile sunulan motorlar, daha yüksek bir güç aralığı sunuyor: Benzinli motorlar 100 ile 155 bg; dizel motorlar ise 95 ile 115 bg aralığında güç seçeneklerine sahip. Yeni Captur, 2020 yılından itibaren motor portföyüne, bir plug-in (prize takılabilir) hibrit motor da ekleyecek.

YENİ CAPTUR KİŞİSELLEŞTİRME SEÇENEKLERİ İLE DE ÖN PLANA ÇIKIYOR. 90 ADET DİŞ TASARIM KİŞİSELLEŞTİRME SEÇENEĞİ, MÜŞTERİLERE KENDİ TARZINA UYGUN BİR CAPTUR YARATMA İMKANI VERİYOR.

YENİ CAPTUR, SÜRÜŞ, PARK VE GÜVENLİK OLMAK ÜZERE ÜÇ KATEGORİDE SÜRÜŞE YARDIMCI DESTEK SİSTEMLERİ TEKNOLOJİLERİ SUNUYOR. BU ÖZELLİKLER, RENAULT EASY LİNK ÜZERİNDEN DOKUNMATİK OLARAK KOLAYCA KONTROL EDİLEBİLİYOR.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.