Şık, lüks, konforlu, güçlü ve güvenli

DS Automobiles’in, Fransız şıklığını ve lüksünü otomobil dünyasına taşıdığı DS 7 Crossback dünyada olduğu gibi Türkiye’de de büyük ilgi görüyor. Çok konforlu olan araç, güçlü motoru ve teknolojik özellikleriyle de çok beğeniliyor.

Şık, lüks, konforlu, güçlü ve güvenli

ŞERİF ERCAN serif.ercan@sabah.com.tr

Fransız markası DS Automobiles, lüks konusundaki Fransız uzmanlığını otomotiv sektörüne taşımış ve DS 7 Crossback'i yaratmıştı. Fransız lüks dünyasının en yeni temsilcisi olan araçla geçtiğimiz günlerde uzun bir test sürüşü yaptım. Öncelikle şunu söyleyeyim, DS 7 Crossback, stil, konfor ve teknoloji bakımından birçok yenilik barındırıyor. Aracın dış tasarım stili, gövde orantıları ve yaşama alanı arasında ideal bir denge var. 4.57 metre (sınıf ortalaması 4.45 metre) uzunluğu sayesinde sürücü ve arka koltuktaki yolculara geniş ve ferah bir yaşam alanı sunuyor. Araç, avangart ruhunu yansıtan bir dış tasarıma sahip.

Heybetli ve çekici görünümünü, 20 inçlik jantlar ve uzun motor kaputu da desteklemiş. DS 7 Crossback'in iç mekanı tasarlanırken ev konforu, geniş yaşama alanı, sessizlik ve en üst seviyede bağlanabilirlik dikkate alınmış. Sessizlik için çok kapsamlı yalıtım çözümleri uygulanırken müzik keyfi için de Focal markası işbirliğiyle geliştirilen ve 14 adet hoparlörlü bir ses sistemi ile donatılmış. Araç, anlık trafik bilgisine erişim sağlayan internet bağlantılı navigasyona, Apple CarPlay ve MirrorLink akıllı telefon uyumluluğuna da sahip. Zengin güvenlik ekipmanlarıyla donatılan DS 7 Crossback'te ABS, Acil Durum Fren Asistanı, ESP, Yokuş Kalkış Desteği, Otomatik Acil Durum Freni, lastik basınç göstergesi, sürücü dikkat dağınıklığı uyarısı, şerit takip sistemi ve trafik işareti tanıma sistemi standart olarak sunuluyor. Her türlü övgüyü hak eden DS 7 Crossback'in Türkiye'de de büyük ilgi görmesi boşuna değil. 1.6 motoruyla vergi avantajı sağlaması, çok güçlü motoruna rağmen yakıt tüketiminde çok cimri olması, üst düzey güvenlik donanımına sahip olması ve her türlü lüksü ve konforu sunması, DS 7 Crossback'e rakipleri arasında büyük avantaj sağlıyor.



ÇAPI ÇOK İYİ AYARLANMIŞ OLAN VE ELE İYİ OTURAN DİREKSIYON SİMİDİ VE GELİŞMİŞ BİR DİREKSİYON SİSTEMİ, SÜRÜŞ KEYFİNİ ARTTIRIYOR. DİREKSİYON SİSTEMİ SÜRÜCÜYE AYRICA 'NORMAL' VE 'SPORT' OLMAK ÜZERE İKİ FARKLI SÜRÜŞ SEÇENEĞİ SUNUYOR.

DS 7 CROSSBACK, YÜKSEK PERFORMANSI VE DÜŞÜK YAKIT TÜKETİMİ İLE DİKKAT ÇEKEN PURETECH 225 ADLI MOTORLA TÜRKİYE'DE SATILIYOR. 1.6 LİTRE HACİMLİ TURBO BENZİNLİ BU MOTOR, 225 HP GÜÇ ÜRETİYOR VE 100 KM'DE SADECE 5.9 LİTRE YAKIT HARCIYOR.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.