Efsane araç İstanbul’daki Showroom’unda yerini aldı

Aston Martin’in ‘DB’ serisinin amiral gemisi ‘DB11 V12 AMR’, Aston Martin İstanbul Showroom’unda sergilenmeye başladı. Efsane aracın, ‘China Grey’ ve ‘Quantum Silver’ olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunuyor.

Efsane araç İstanbul’daki Showroom’unda yerini aldı

ŞERİF ERCAN serif.ercan@sabah.com.tr

İngiliz lüks spor otomobil üreticisi Aston Martin'in Türkiye'de en fazla ilgi gören modeli DB11'in 5.2 litrelik V12 motorlu AMR versiyonu, markanın Türkiye temsilcisi olan D&D Motorlu Araçlar A.Ş'nin Yeniköy'deki lüks showroom'unda otomobil tutkunlarının beğenisine sunuldu.

5.2 litrelik 'V12 Twin Turbo' adlı turbo beslemeli bir motora sahip olan ve 640 beygir güç üreten yeni DB11 V12 AMR, 0'dan 100 kilometre hıza sadece 3.7 saniyede ulaşabiliyor. GT, Sport ve Sport Plus adlı çoklu dinamik sürücü modları bulunan yeni DB11 V12 AMR, motor tepkisini ilerici bir anlayışla yoğunlaştırıyor. 8 vitesli otomatik ZF şanzımanı, yeni elektrikli direksiyon sistemi ve fren esnasında 'Tork Yönlendirme' teknolojisiyle daha yüksek çeviklik sunan araç, verimlilik ve gücü aynı anda sunuyor.

D&D Motorlu Araç A.Ş'nin Yeniköy'deki showroom'unda otomobil meraklılarının büyük ilgisiyle karşılaşan DB11 V12 AMR, 'China Grey' ve 'Quantum Silver' olmak üzere iki renk seçeneğine sahip.

Gerçek bir 21. yüzyıl Aston Martin modeli olan DB11, en son teknolojiyi en yüksek kalite ve el işçiliğiyle sunuyor. Renkli 12 inç TFT LCD ekranın kullanıldığı yeni gösterge paneli, araçla ilgili birincil bilgileri tam açıklıkla ifade ederken, ortaya konumlandırılmış 8 inç TFT ekran ise bilgi ve eğlenceye hizmet ediyor. Karakter tanıma, çoklu dokunma ve hareket desteği sunan isteğe bağlı dokunmatik yüzeyin yanı sıra döner kontrolle kumanda edilen yeni uydu navigasyon ve ses sistemi her zamankinden daha etkili. Yeni otomatik park yardımı özelliği ve 360 derecelik kuş bakışı kamera, düşük hızlarda güvenli manevra yapma imkanı tanıyor ve aynı şekilde aracın bilgi-eğlence sistemi tarafından kontrol ediliyor.

RENKLİ 12 INÇ TFT LCD EKRANIN KULLANILDIĞI YENİ GÖSTERGE PANELİ, ARAÇLA İLGİLİ BİRİNCİL BİLGİLERİ TAM AÇIKLIKLA İFADE EDERKEN, ORTAYA KONUMLANDIRILMIŞ 8 INÇ TFT EKRAN İSE BİLGİ VE EĞLENCEYE HİZMET EDİYOR.


İSTANBUL'DAKİ ASTON MARTIN SHOWROOM'UNDA SERGİLENMEYE BAŞLAYAN 5.2 LİTRE V12 TWIN TURBO BESLEMELİ BİR MOTORA SAHİP OLAN 'DB11 V12 AMR', 0'DAN 100 KİLOMETRE HIZA SADECE 3.7 SANİYEDE ULAŞABİLİYOR.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.