Daha da dikkat çekici hale geldi

Türkiye’de üretilen ve büyük ilgi gören Toyota C-HR yenilendi. C-SUV segmentinde kısa zamanda ikonik bir model haline gelen Toyota C-HR, çarpıcı tasarım dilini ve sıra dışı dinamik sürüşünü daha da ileriye taşıdı.

Daha da dikkat çekici hale geldi

ŞERİF ERCAN serif.ercan@sabah.com.tr

Dinamik SUV olarak konumlandırılan ve 2016'da satışa sunulan Toyota C-HR, C-SUV segmentinde güçlü bir etki bırakarak ilk yılında Avrupa'da 120 bin adetlik satış elde ederek segmentinde yüzde 10'luk bir pazar payı yakaladı. Avrupa'da başarısına devam eden Toyota C-HR, yenilendi. Daha da dikkat çekici hale gelen yeni Toyota C-HR, gelişmiş sürüş dinamiklerine ek olarak daha teknolojik donanımlara, ferah iç mekana ve daha premium dış tasarıma sahip. Gelişen son teknolojilerle donatılan araç, coupe tarzı çizgileriyle birlikte segmentinde dikkat çeken bir model olmaya devam ediyor. Aracın ön ve arka tasarımında yapılan hassas dokunuşlarla birlikte araca daha dinamik bir görünüm kazandırılırken, ön farlar ve arka ışıklandırma grubuna gelişmiş Premium LED'ler eklenmiş.

Yenilenen Toyota C-HR, fark yaratan çizgilerini koruyarak bunu daha dinamik ve premium bir tarzla bütünleştirmiş. Ön tarafta Toyota'nın Under Priority ve Keen Look tasarım dilini temsil eden Toyota C-HR, yumuşak dokunuşlarla birlikte daha dinamik bir yüze sahip olmuş. Toyota'nın 2019 multimedya sisteminin adapte edilmesiyle yeni bağlantı ve bilgi-eğlence sistemleri aracı çok daha farklı bir boyuta taşımış. Toyota, C-HR'ın ferah ve geniş kabininde tüm yüzeylerindeki ve düğmelerdeki görsel ve dokunsal kaliteyi arttırarak daha premium bir hale getirmiş.

Toyota C-HR motor seçenekleriyle de segmentinde eşsiz bir model olmaya devam ediyor. C-HR, 122 HP güç üreten 1.8 lt hibrit ve 1.2 litre turbo benzinli motor seçenekleriyle sunuluyor. 1.8 lt hibrit motor daha hafif ve daha güçlü bir lityum iyon bataryaya sahip. Bu sayede elektrikli performansı daha verimli hale getirilmiş. Daha doğal bir sürüş sağlayan 1.8 lt hibrit sistemi, 3.8 lt/100 km tüketim değerine sahip.

YENİ TOYOTA C-HR'DA YER ALAN SON TEKNOLOJİK SİSTEMLERLE BİRLİKTE AKILLI TELEFON ENTEGRASYONU (APPLE CARPLAY VE ANDROID AUTO BAĞLANTI SISTEMLERI) DA YER ALIYOR.

YENİ JANT TASARIMLARINA VE BUZUL METALİK GRİ, EGZOTİK KIRMIZI VE TURUNCU METALİK RENKLERİ OLMAK ÜZERE ÜÇ FARKLI YENİ GÖVDE RENGİNE SAHİP OLAN YENİLENEN TOYOTA C-HR, AYRICA SİYAH TAVAN OPSİYONUYLA İKİ RENKLİ DIŞ TASARIM DA SUNUYOR.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.