Yenilenerek premium tarza kavuştu

Nissan’ın 50 yıllık geçmişe sahip modeli Micra yenilendi. Daha sportif, atletik, premium ve konforlu bir araç haline gelen yeni Nissan Micra, sürücülerin kendi tarzlarını yansıtmalarına da olanak sağlıyor.

Yenilenerek premium tarza kavuştu

ŞERİF ERCAN serif.ercan@sabah.com.tr

Japon otomotiv devi Nissan'ın, 50 yıllık güçlü bir mirasa sahip modeli Micra, yeni versiyonuyla Türkiye'de görücüye çıktı. "Daha Sen" mottosuyla yenilenen Nissan Micra, bir önceki modele kıyasla markanın teknolojik vizyonunu yansıtan Nissan Intelligent Mobility özelliklerini barındırırken, etkileyici tasarımı, ferah iç mekanı ve güven veren sürüşüyle dikkat çekiyor.

Müşterilerin günümüzde ne istediklerine ve gelecekten ne beklediklerine odaklanarak, Avrupa'daki kompakt araç segmentinde iddialı hale gelen Micra, farklı iç renk seçenekleri, BOSE Personal ses sistemi ve orijinal aksesuar çeşitleriyle de göz dolduruyor. Tasarımı ile dikkat çeken yeni Micra, tamamen yenilenen yüzüyle daha sportif, daha atletik, daha konforlu ve daha geniş bir görünüme sahip olurken; yeni teknolojik donanımlarla daha premium bir tarz sergiliyor.

Yeni Micra, modern renklerde ve birinci sınıf bileşenlerle iç ve dış mekanda değişiklik yapma imkanı sunan çok çeşitli kişiselleştirme seçenekleriyle satışa sunuldu. Eklenen bu özelliklerle yeni Micra, sürücülerin kendi tarzlarını yansıtmalarına imkan veriyor. İç mekan kişiselleştirme paketinde, koltuk yastıkları ve desteği, kapı kol dayama ünitesi, diz desteği ve gösterge paneli gibi kabinin dört farklı alanını kişiselleştirmeye yönelik malzemeler ve renkler yer alıyor. Bu avantajlar, Tekna ve üstü paketler için turuncu, bordo ve gri olarak üç renkte mevcut olacak.

Yeni Micra'da, 1.0 litre 100 PS Motor, 5 ileri manuel ve 7 ileri CVT şanzıman seçenekleri yer alıyor. Motor, aracın karakterine uyacak ve olabilecek en iyi performans ile yakıt verimliliği sağlayacak şekilde tasarlanmış. Yeni Micra Türkiye'de, Visia, Tekna, Platinum ve Platinum Premium olmak üzere dört farklı paket seçeneğiyle satışa sunuldu.

NISSAN TÜRKİYE GENEL MÜDÜRÜ EMRE DOĞUERİ, YENİ MODELLE İLGİLİ "BUGÜNE KADAR AĞIRLIKLI OLARAK KADINLARIN TERCİH ETTİĞİ MICRA, YENİ TASARIMI VE TEKNOLOJİSİYLE ERKEKLERİN DE TERCİH EDECEĞİ BİR MODEL HALİNE GELDİ" DEDİ.

ETKİLEYİCİ DIŞ TASARIMINI, İLERİ TEKNOLOJİLERLE DESTEKLEYEN YENİ MICRA, AKILLI TEKNOLOJİ ÖZELLİKLERİ SAYESİNDE ARTIK DAHA GÜVENLİ. ARAÇTA, GÜNLÜK HAYATI VE SÜRÜŞ DENEYİMİNİ KOLAYLAŞTIRAN BİRÇOK TEKNOLOJİK YENİLİK YER ALIYOR.


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.