Göz alıcı tasarımını teknoloji ile birleştirdi

Land Rover’ın lüks kompakt SUV’u Yeni Range Rover Evoque, geçen hafta Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları’nda görücüye çıktı. İki motor seçeneği bulunan yeni Evoque, teknoloji, konfor ve güvenliği bir arada sunuyor.

Göz alıcı tasarımını teknoloji ile birleştirdi

ŞERİF ERCAN serif.ercan@sabah.com.tr

Land Rover'ın premium kompakt SUV sınıfındaki modeli Range Rover Evoque yenilendi. İmza niteliğindeki Coupe tasarımıyla Yeni Range Rover Evoque, aynı zamanda içeriye gömülen kapı kolları, R-Dynamic Dış Tasarım seçeneği, sportif vites tasarımı ve Elektrikli Açılır Panoramik Cam Tavan'ı ile yeni tasarım dilini gözler önüne seriyor. Şehirde ve arazide benzersiz bir deneyim vadeden araç, 10 inç dokunmatik Touch Pro Duo ekranı, Interaktif Sürücü ekranı ve opsiyonel olarak tercih edilebilen gün ışığına yakın kalitede ışık sağlayarak göz yorgunluğunu azaltan Matrix Led farları ile sürücülere konfor ve güvenliği bir arada sunuyor. Yeni Range Rover Evoque'un en dikkat çekici teknolojik yeniliklerinden biri olan ClearSight dikiz aynası ise kullanıcılara benzersiz bir kolaylık sunuyor. Dikiz aynasının tek bir hareketle yüksek çözünürlüklü ekran haline gelmesini sağlayan bu sistem, 50 derecelik açı ile hem daha geniş bir görüş alanı hem de daha yüksek bir çözünürlük sağlıyor. Bilgi, eğlence sistemi daha sezgisel bir sürüş deneyimi sağlamak amacıyla geliştirilen Yeni Range Rover Evoque, kusursuz akıllı telefon entegrasyonu için Apple CarPlay özelliğine de sahip. Maceracı ruhunu teknolojiyle birleştiren ve araç, standart olarak sunulan Yokuş İniş Kontrolü ve opsiyonel olarak tercih edilebilen Derinlik Algılama Sensörleri ile zorlu sürüş koşullarının üstesinden kolaylıkla geliyor.

2019'da Dünyada Yılın Kadın Otomobili (WWCOTY) yarışmasında En İyi SUV/Crossover seçilen Range Rover Evoque, Euro NCAP'in çarpısma testlerinden aldığı 5 yıldızla, segmentinin en güvenli premium kompakt SUV'larından biri oldu. Yetişkin yolcu güvenliği konusunda 100 üzerinden 94 puan alarak Land Rover tarihinde en yüksek puana ersen araç, arka koltuktak‑ çocuk yolcu güvenliğinden aldığı 87 puanla çarpışma testlerinden başarıyla geçti.

ÜST DÜZEY YOLCU GÜVENLİĞİ SUNAN YENİ EVOQUE, ACİL FREN SİSTEMİ, SERT TAKİP ASİSTANI, 360 DERECE PARK SENSÖRÜ VE GERİ GÖRÜŞ KAMERASI GİBİ STANDART DONANIMLAR SAYESİNDE TRAFİK KAZALARINI EN AZA İNDİRİYOR

YÜZDE 85 ORANINDA GERİ DÖNÜŞTÜRÜLEBİLİR MALZEMELERDEN ÜRETİLEN YENİ RANGE ROVER EVOQUE, TÜRKİYE'DE 2.0 LİTRE 150 BG VE 2.0 LİTRE 180 BG'LİK DİZEL MOTOR SEÇENEKLERİYLE SATIŞA SUNULDU.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.