Gelişmiş güvenlik sistemleriyle donatıldı

Son beş jenerasyonu ile tüm dünyada 14 milyon adet satış rakamına ulaşan Opel Corsa’nın AutoBest ödüllü altıncı jenerasyonu geçen hafta Türkiye’de satışa sunuldu. Yeni Opel Corsa, gelişmiş güvenlik sistemleriyle öne çıkıyor.

Gelişmiş güvenlik sistemleriyle donatıldı

ŞERİF ERCAN serif.ercan@sabah.com.tr

Art arda üç nesil AutoBest ödülü kazanan tek otomobil olan Opel Corsa, tamamen yenilenen altıncı jenerasyonu ile çok yakında pazarın iddialı oyuncularından biri olacak. Türkiye'de 2016 yılında pazara sunulan beşinci jenerasyonu sonrası, takipçileri tarafından büyük bir merakla beklenen Corsa'nın altıncı nesli Türk tüketicisiyle buluşmaya başladı. 1982 yılından bu yana üretilen ve tüm nesilleriyle bugüne kadar dünya çapında 14 milyon adet satan, ülkemizde ise son 20 yılda 216 binin üzerinde satış rakamına ulaşan Opel Corsa, tamamen yenilenmiş dış görünüşü ve üstün sürüş dinamiklerine sahip altıncı nesli ile bu satış rakamlarını daha da yukarılara taşımayı hedefliyor.

Yediden yetmişe geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan Corsa tamamen yenilenen altıncı neslinde de, gelişmiş güvenlik özellikleri ve 10 inç multimedya sistemi gibi segmentinde öncü özelliklerle iddiasını ortaya koyuyor. Ayrıca Yeni Opel Corsa sektörde B-HB segmentinde ilk defa sunulan ve daha önceden markanın Insignia ve Astra modellerinde görmeye alışık olduğumuz LED Matrix farları bu segmentte de müşterileri ile buluşturuyor.

31 ülkenin alanında uzmanlaşmış gazetecilerinden oluşan uluslararası AutoBest jürisi, Yeni Opel Corsa'yı 'Avrupa'da 2020 Yılının Satın Alması En Mantıklı Otomobili' (Best Buy Car of Europe) olarak birinci seçti. Opel Corsa, bu ödülle birlikte, ilk kez üç jenerasyonu ile AutoBest kazanan ilk otomobil modeli olarak bir rekora imza attı.

TAMAMEN YENİLENEN OPEL CORSA, GELİŞMİŞ GÜVENLİK ÖZELLİKLERİ VE 10 INÇ MULTİMEDYA SİSTEMİ İLE ÖNE ÇIKIYOR. B-HB SEGMENTİNDE İLK DEFA SUNULAN LED MATRIX FARLARI, YENİ CORSA İLE İLK KEZ BU SEGMENTTE YER ALIYOR.


TÜRKİYE'DE SON 20 YILDA 216 BİNİN ÜZERİNDE SATIŞ RAKAMINA ULAŞAN OPEL CORSA, TAMAMEN YENİLENMİŞ DIŞ GÖRÜNÜŞÜ VE ÜSTÜN SÜRÜŞ DİNAMİKLERİNE SAHİP ALTINCI NESLİ İLE BU SATIŞ RAKAMLARINI DAHA DA YUKARILARA TAŞIYACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.