Segmentindeki̇ rekabete yeni̇ bir boyut geti̇ri̇yor

Borusan Otomotiv’in Türkiye distribütörü olduğu BMW’nin kompakt segmentteki en yeni temsilcisi Yeni BMW 2 Serisi Gran Coupe satışa sunuldu. Birçok teknolojik yeniliği barındıran araç, geniş iç hacmiyle de dikkat çekiyor.

Segmentindeki̇ rekabete yeni̇ bir boyut geti̇ri̇yor

ŞERİF ERCAN serif.ercan@sabah.com.tr

BMW dinamizmini, duygulara hitap eden bir tasarım ile birleştiren, 4 kapılı coupe formu ve sportif sürüş özellikleriyle kendi segmentinde rekabete yeni bir boyut katmaya hazırlanan Yeni BMW 2 Serisi Gran Coupe, 14 Mart'ta Türkiye'de satışa sunuldu. Sportif coupe görünümüne rağmen iç mekanda sunduğu geniş ve fonksiyonel yaşam alanı ve teknolojik özellikleri ile segmentinin en dikkat çekici modellerinden biri olan BMW 2 Serisi Gran Coupe'de 1.5 litre hacminde 3 silindirli dizel ve benzinli motor seçenekleri yer alıyor. Yeni BMW 2 Serisi Gran Coupe'nin öne çıkan özellikleri arasında, dinamik olarak gerilmiş siluet, çerçevesiz kapı camları ve bagaj kapağının ortasına kadar uzanan stop lambaları dikkat çekiyor. LED farları standart olarak sunulan aracın uzunluğu 4.526 milimetre, genişliği 1.800 milimetre, yüksekliği ise 1.420 milimetre. Araç, sportif tasarımına rağmen 2.670 milimetrelik dingil mesafesi sayesinde iç mekanda da oldukça geniş bir kullanım alanı sunuyor. Ayrıca 430 litrelik bagaj hacmi de geniş yük eşiği sayesinde eşya yükleme sırasında kolaylık sağlıyor.
BMW 2 Serisi Gran Coupe, yüksek çözünürlüğe sahip dijital göstergeleri ve sportif direksiyonu ile iç mekanda sunduğu premium hissini en üst seviyeye çıkarıyor. Yüksek kaliteli malzemeler ve yenilikçi detayların buluştuğu geniş iç mekanda, arkadan aydınlatmalı trim şeritleri de altı farklı renk seçeneği ile yarı saydam efektler oluşturarak iç mekandaki atmosferi değiştirmeye yardımcı oluyor. Yenilikçi sürüş destek sistemleriyle donatılan araç, 70 ila 210 km / s arasında çalışan Şerit Terk Uyarısı'nın yanı sıra; Şerit Değiştirme Uyarı Sistemi'ni de içeren Sürüş Asistanı, arka çarpışma uyarısı ve çapraz trafik uyarısı gibi güvenlik özelliklerine de sahip.

BMW 2 SERİSİ GRAN COUPE, TÜRKİYE'DE İLK ETAPTA, FIRST EDITION SPORT LINE, FIRST EDITION LUXURY LINE VE FIRST EDITION M SPORT'UN YANI SIRA OPSIYONEL OLARAK TERCİH EDİLEBİLEN EXECUTIVE DONANIM PAKETİYLE SATIŞA SUNULDU.

ARAÇ, SPORTİF TASARIMINA RAĞMEN 2.670 MİLİMETRELİK DİNGİL MESAFESİ SAYESİNDE, İÇ MEKANDA DA OLDUKÇA GENİŞ BİR KULLANIM ALANI SUNUYOR. AYRICA 430 LİTRELİK BAGAJ HACMİ İİE GENİŞ YÜK EŞİĞİ SAYESİNDE EŞYA YÜKLEME SIRASINDA KOLAYLIK SAĞLIYOR.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.