Şık tasarım, üstün konfor ve ileri teknoloji

Ford’un Avrupa’da en çok satan SUV modeli olan Ford Kuga yenilendi. Şık tasarımıyla dikkat çeken Yeni Ford Kuga, tamamen yenilenen geniş iç mekanı ve konfor sunan tasarım ve teknoloji detaylarıyla öne çıkıyor

Şık tasarım, üstün konfor ve ileri teknoloji

ŞERİF ERCAN serif.ercan@sabah.com.tr

Ford'un Avrupa'da en çok satan SUV modeli olan Kuga, şimdi yepyeni ve şık tasarımı, ergonomik ve rafine yaşam alanı ile geleceğin teknolojilerini Türkiye ile tanıştırıyor. Yeni Kuga, Ford Co-Pilot 360, Kör Nokta Uyarı Sistemi, Yaya Algılama Özellikli Çarpışma Önleme Yardımcısı gibi gelişmiş uygulamalarla üstün güvenlik seviyesi sunuyor.

Üstün konfor anlayışıyla tasarlanan Yeni Ford Kuga; B&O Ses Sistemi, Dinamik LED Ön Far Sistemi, Aktif Park Asistanı, 180˚ Ön Görüş Kamerası, 12.3 inç Dijital Gösterge Paneli, 2. Sıra Kayar Koltuk Tasarımı, Isıtmalı Arka Koltukları ve Göz Hizası Gösterge Paneli ile teknoloji noktasında zengin donanımlar içeriyor.

Yeni Kuga, verimliliği desteklerken yüksek performanstan ödün vermeyerek yolculukları keyfe dönüştürüyor. 1.5 litre EcoBoost benzinli, 1.5 litre EcoBlue dizel, 2.0 litre Ecoblue dizel ve 2.5 litre PHEV benzinli motor seçenekleriyle sınıfının en iyi verimliliğini sunuyor. Yeni Kuga; müşterilerin konforlu ve güvenli alışveriş ortamı beklentileri ön planda tutularak geliştirilen 'Ford Dijital Stüdyo' uygulaması üzerinden de otomobil severlerin beğenisine sunuluyor. Haziran ayı itibarıyla, müşteriler istedikleri yerden ve tüm cihazlardan, kişiye özel Ford Dijital Stüdyo müşteri danışmanı ile birlikte aracı hem canlı (görüntülü) olarak inceleyebilecek hem de diledikleri soruları sorabilecek.

YENİ FORD KUGA DAHA ŞIK VE ZARİF HATLAR, ARKAYA DOĞRU UZANAN ÖN FARLAR, DAHA UZUN MOTOR KAPUTU, DAHA EĞİMLİ ARKA CAM, GENİŞLEYEN OMUZ VE DAHA ALÇAK TAVAN ÇİZGİSİ İLE DAHA PRESTİJLİ, ÇEVİK VE DİNAMİK BİR GÖRÜNÜM SERGİLİYOR.

STYLE, TITANIUM, ST-LINE DONANIM SEVİYELERİ VE 11 RENK SEÇENEĞİYLE SATIŞA SUNULAN YENİ FORD KUGA'NIN İÇ MEKANI, KULLANICININ HAYATINI KOLAYLAŞTIRAN BİRÇOK YENİLİKÇİ ÇÖZÜMLERLE DONATILMIŞ.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.