Özgün tasarım, güçlü motor ve zengin donanım

Jeep’in lüks kompakt SUV segmentindeki iddialı modeli Compass’ın 2020 modeli Covid- 19’a rağmen ülkemize getirildi ve satışa sunuldu. Zarafet ve tarzı bir araya getiren Compass, iki zengin donanım seçeneği sunuyor.

Özgün tasarım, güçlü motor ve zengin donanım

ŞERİF ERCAN serif.ercan@sabah.com.tr

Özgürlük ve macera tutkunlarının ortak noktası Jeep'in, zarafet ve tarzı bir araya getiren modeli Compass, 2020 model yılı versiyonlarıyla Türkiye'de satışa sunuldu. Standart 4x4 çekiş sistemine ek olarak 170 HP'lik benzinli motor ve 9 ileri otomatik şanzıman kombinasyonuyla satışta olan 2020 Jeep Compass modellerinde, iki zengin donanım paketi seçeneği yer alıyor. Yakıt verimliliğine sahip güçlü motoru, özgün Jeep tasarımı, 'on-road' ve 'off-road' sürüş dinamikleri ve yenilikçi güvenlik teknolojilerini sürdüren Compass, lüks kompakt SUV segmentinin iddialı oyuncuları arasında yer alıyor.

Limited ve Limited Exucutive donanım seçenekleriyle satışa sunulan Jeep Compass, tasarımını teknolojiyle birleştiriyor. Sürücü ve beraberindeki yolcularını malzeme kalitesi yüksek, üstün teknik detaylarla bezenmiş iç mekanıyla karşılayan Jeep Compass'ın Limited versiyonlarında 8.4 inç'lik Car Play & Android özellikli dokunmatik ekran yer alıyor. Compass modellerinde ayrıca, UConnect Multimedya Sistemi, ısıtmalı koltuklar ve direksiyon, Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma Sistemi, Park Yardım Sistemi, geri görüş kamerası, elektrikli bagaj kapağı gibi bir çok özellikle otomobil severleri bekliyor. Bununla beraber, buz çözme özellikli dış dikiz aynaları, pasif giriş / anahtarsız çalıştırma, 40/20/40 bagaja açılan katlanabilir arka koltuk, kaldırılabilir ve yüksekliği ayarlanabilir bagaj tabanı ve ön yolcu koltuğu altında saklama gözü gibi fark yaratan özellikler de bulunuyor. Jeep Marka Direktörü Özgür Süslü, pazardaki talep ve Covid-19 salgını nedeniyle, yeni araç getirmenin zorluklarına dikkat çekerek "Compass'ın yeni model yılı versiyonunu getirmek için yoğun girişimde bulunduk ve mayıs itibariyle 160 adet yeni Jeep Compass'ı ülkemize getirdik" dedi.

YAKIT VERIMLİLİĞİNE SAHİP GÜÇLÜ MOTORU, ÖZGÜN JEEP TASARIMI, 'ON-ROAD' VE 'OFFROAD' SÜRÜŞ DİNAMİKLERİ VE YENİLİKÇİ GÜVENLİK TEKNOLOJİLERİNİ SÜRDÜREN COMPASS, LÜKS KOMPAKT SUV SEGMENTİNİN İDDİALI OYUNCULARI ARASINDA YER ALIYOR.

1.4 LİTRE SİLİNDİR HACİMLİ VE 170 HP'LİK MOTORLU JEEP COMPASS MODELLERİNDE STANDART OLARAK SUNULAN 'JEEP SELEC-TERRAIN' 4X4 SÜRÜŞ SİSTEMİ, HER TÜRLÜ HAVA VE YOL ŞARTINDA ÜSTÜN ÇEKIŞ PERFORMANSIYLA DA DİKKAT ÇEKİYOR.


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.