Hülya Avşar'dan Şamdan Plus 10. Yıl Özel Sayısı'na çok özel açıklamalar

Türkiye’nin en çok okunan cemiyet dergisi Şamdan Plus, 10. yılını çok özel bir sayıyla kutluyor.

Hülya Avşar'dan Şamdan Plus 10. Yıl Özel Sayısı'na çok özel açıklamalar

Türkiye'nin en çok okunan cemiyet dergisi Şamdan Plus, 10. yılını çok özel bir sayıyla kutluyor. 22 Ekim 2014 Çarşamba günü piyasaya çıkacak Şamdan Plus 10. Yıl Özel Sayısı'nda çok özel röportajlar yer alıyor. 51 yaşındaki Türkiye'nin en büyük kadın starı Hülya Avşar, Şamdan Plus 10. Yıl Özel Sayısı için ünlü fotoğrafçı Zeynep Abidin Ağgül'e çok çarpıcı pozlar verdi. Özel hayatıyla ilgili çok özel açıklamalarda bulunan Avşar, hayatının filmini çekmeye hazırlandığını da ilk kez Şamdan Plus'a açıkladı.

İŞTE HÜLYA AVŞAR'IN RÖPORTAJINDAN BİRKAÇ ALINTI

• "Seri şeklinde kendi hayatımdan kesitler yazıyorum. Tamamen duygu ağırlıklı, çok fazla oyuncunun da olmadığı bir film düşünüyorum. Senaryom bitmek üzere, hatta okuyan birkaç kişi var bizim camiadan. Açıkçası bunu en kısa zamanda hayata geçireceğim. İnsanlar beni bu filmleri seyrederek tanısınlar, ileride Türkiye'de yıllarına vermiş bir sanatçının biyografisi olmalı diye düşünüyorum. Herkesin kafasında ticari anlamda film yapmak olduğu için böyle şeylere pek girmemiş kimse. Ki ben ticari anlamda da bir patlama olacağına inanıyorum yüzde yüz."

• "Ben popülerim, hep popüler olacağım ve popüler olmaktan büyük bir keyif duyuyorum. Diğer kesime saygı duyuyorum, ama onlar çok sıkıcı."

• "Kaya'yla Feraye'nın boşanacağını duyduğumda, hiçbir zaman 'oh olsun' demedim! Çünkü ben biliyorum ki, eğrisi doğrusunu bulacaktır hayatta her zaman. Demek ki doğrusu buymuş. Allah'ın herkese çizdiği bir yol olduğuna inanıyorum. Bu da, onun yoluymuş. Benim sevinmek ya da üzülmek gibi bir hakkım olduğunu düşünmüyorum. Kadınsal duygulara gelirsek; eğer Kaya'ya karşı bir aşk -insan olarak çok seviyorum tabii- sevgililik anlamında bir aşk duysaydım eğer, boşandığına galiba çok sevinir, hatta göbek atardım!"

• "Zehra çok güzel bir kız oldu, hatta bazı önemli firmalardan modellik teklifleri almaya bile başladı. Eğer güzel bir model olacaksa, hem özel hayatını hem iş hayatını dengeleyebilecekse, model de olabilir manken de olabilir, oyuncu da olabilir. Ama o hukuk okumak istiyor."

ŞAMDAN PLUS 10. YIL ÖZEL SAYISI'NDA YER ALAN DİĞER RÖPORTAJLAR

• Galatasaraylı yıldız futbolcu Wesley Sneijder'in oyuncu ve sunucu eşi Yolanthe Cabau, sık sık haberlere konu olan Maçka Residance'daki dairesinde ilk kez poz verdi, hakkında çıkan dedikoduları cevaplandırdı.

• Türkiye'nin en çok okunan moda blogger'ı Buse Terim, Vialand Tema Park'ta atlıkarıncaya bindi ve 60'lı yılların stili ile bambaşka birine dönüştü.

• Cemiyet hayatının seçkin isimlerinden Çiğdem Kayalı, yıllara meydan okuyan fiziğinin sırlarını Şamdan Plus ile paylaştı.

• Brezilyalı eski gelinimiz Martha Graeff, Miami'de Şamdan Plus'ın objektifinin karşısına geçerek çok özel pozlar verdi.

Çok çarpıcı fotoğrafların eşlik ettiği röportajların devamını, tam 506 sayfa olan Şamdan Plus 10. Yıl Özel Sayısı'nda okuyabilirsiniz...

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.