"Yılbaşı ağacı yeni yılın müjdecisi"

Cemiyet hayatının güzel kadınlarından biri olan Gül Gölge Saygı, Emirgan'daki evinde oğulları Emir(8) ve Ali(9) ile birlikte yılbaşı ağaçları önünde poz vererek yeni yıl heycanını paylaştı.

"Yılbaşı ağacı yeni yılın müjdecisi"

Röportaj: Gülçin İŞLER FIRAT
Fotoğraflar: Emrah ABİ

Gül Gölge Saygı, oğulları Ali ve Emir ile birlikte yılbaşı heyecanını bizlerle paylaştı. Emirgan'daki evlerinde bir araya geldiğimiz anne ve oğulları, Dilara Chocolate & Events'in hazırladığı yılbaşı ağacının etrafında eğlenceli pozlar verdi. Yeni yıla ailece Kaz Dağları'nda gireceklerini söyleyen Gül Hanım ile yeni yıl planlarını, beklentilerini de konuştuk.

Yılbaşı ağacı hazırlamak sizin için ne ifade ediyor?
Yılbaşı ağacı bana yeni yılın müjdecisi gibi geliyor. Parlak, bol ışıklı ve alt metinde güzellikler var. En çok da çocuklar seviyor ağacı süslemeyi.

Oğullarınızla yılbaşı ağacı hazırlığınız nasıl geçiyor?
Önce herkes kendi süsünü seçer ve mutlaka herkesin beğendiği süslerden ağacımızda olmasına özen gösteririz. Kurabiye de yaparım o gün, yılbaşı heyecanını hissetmek için... Hep beraber ağacımızı hazırladıktan sonra karşısına geçer ve ağacımızı keyifle izleriz. Önünde poz verdiğimiz ağacı Dilara Chocolate & Events hazırladı evimizin dekorasyonuna uygun olarak.

Oğullarınız ağaç kurarken neler hissediyor?
İyi vakit geçirdiklerini görüyorum, çok eğleniyorlar ve keyif alıyorlar. Noel Baba kısmı da var işin (gülüyor)... Güzel hatıralar biriktirsinler amacımız bu...

Ağacınızın altında neler olacak?
Herkesi memnun edecek hediyelerimiz olacak, pahada çok büyük olmasına gerek yok. Herkesin sevdiği, ilgi alanına giren kişisel hediyeler olacak.

Yılbaşı gecesine nerede gireceksiniz?
Ailece Kaz Dağları'nda gireceğiz

Yemek mönünüzde neler olur her zaman?
Bu sene tabii ki bilmiyorum, sürpriz. Genellikle eğer evde sofra hazırlarsak kestaneli pilav, hindi, kabak tatlısı mutlaka olur. Yılbaşı pastamızı da alırız ve nar da evimizin bereketi olması adına geleneksel olarak her zaman vardır.

Unutamadığınız bir yılbaşı anınız var mı?
Sevdiklerimle beraber olduğum her yılbaşı özeldir benim için.

2017 yılı nasıl geçti?
2017 yılı benim açımdan güzel geçti, çok şükür ailemin, çocuklarımın sağlığı yerinde. Sağlıklı, farkındalıklı ve üretkenliğin bol olduğu bir yıl oldu. Daha ne olsun...

2018 yılı için beklentileriniz neler?
Öncelikle sağlık diliyorum. Neler getirecek bize bakalım, göreceğiz.

2018 yılı için kendinizle ilgili planlarınız var mı?
Yarım bıraktığım psikoloji yüksek lisansıma devam etmek istiyorum, kısmet bakalım. Yeni yıl ne getirirse...

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.