Şirin Yalçın & Rosella Karabacak “Romantik ve eklektik bir kır düğünü masası”

Ortak oldukları Sırmaison ve Sırmasa ile düğünlerde masalsı bir ortam sunan cemiyet hayatının sevilen iki ismi Şirin Yalçın ve Rosella Karabacak, romantik bir kır düğünü masası hazırladı

Şirin Yalçın & Rosella Karabacak “Romantik ve eklektik bir kır düğünü masası”

Röportaj Gülçin İşler Fırat
Fotoğraflar Canan Yetişti Satkın

Cemiyet hayatının sevilen iki ismi Şirin Yalçın ve Rosella Karabacak, beyaz, uçuk pastel tonlarının kullanıldığı, renkli çiçeklerin coşkusuyla canlanan, kristal dokunuşlarla zenginleşen, rengarenk makaronlarla iştah açan romantik bir kır düğünü masası hazırladı. Kır düğünü konseptini doğanın uyumundan uzaklaşmadan yakaladıklarını anlatan Şirin Yalçın, düğün masasının olmazsa olmazlarının çiçek, şamdan ve mum olduğunu söylüyor ve ekliyor: "Masada çiçek çok önemli ve onların yerleştiriliş şekli de... Biz böyle masaya dağınık yerleştirilmiş olarak seviyoruz, kalıp gibi konmasını tercih etmiyoruz. Şamdan ve mumların da göz hizasını geçmemesi gerekiyor. Bol taze çiçek, bol mum ışığı, ışıltı ve tabii ki samimi sohbet bir masada mutlaka olmalı." Rosella Hanım masada romantizmi çok ağırlıklı tuttuklarının altını çiziyor ve kır konsepti olduğu için dikkat ettiği detayları şöyle anlatıyor: "Romantizmi anımsatan uçuk, pastel tonları kullandık, küçük kuş kafeslerinin içine renkli çiçekler yerleştirdik. Doğanın dokunuşunu masada her alanda görebilirsiniz, mesela üzerinde sadece çiçek dalı bırakılmış peçeteler..." Bu güzel, canlı çiçek tasarımlarının mimarı ise Natura Karma.

Sırmaison ile dekorasyon dünyasında adından söz ettiren ortakların masada kullandığı ürünler ise şöyle; tabaklar Raynaud Limoges, çatal bıçak takımı Ercuis, kristal, el yapımı bardaklar Sırmaison, vazolar, şamdanlar Sırmaison, makaronluk ve isimlik Ercuis, kafesler de Sırmaison özel tasarım. Şirin Yalçın ve Rosella Karabacak, dekorasyon mağazaları Sırmaison'da evlenecek çiftlere ve yakınlarına hediye alışveriş listesinde yardımcı olurken, SırMasa ise düğün masanıza dokunuşlarıyla hayat veriyor. Yalçın, düğünlerin artık doğal ortamlarda tercih edildiğini ve natürel, pastel tonlarla masaların şıklaştığını, antika parçaların modern ile harmanladığı ve doğadan öğelerin de içinde olduğu eklektik düğün masalarının trend olduğunu söylüyor.

"Evlenecek çiftlere dekorasyon alışverişi yaparken en önemli tavsiyemiz; evinizin en büyük misafiri kendinizsiniz. Bu sebeple keyifle, sıkılmadan kullanabileceğiniz ürünleri seçmelisiniz. Başkasının zevkinden ziyade kendi zevkinize göre ürünlerinizi seçin." Ş.Y.

"Geçen yıl Sırmaıson olarak çok fazla evlilik listesi aldık. Listelerde öne çıkan detaylar ise şöyle: seçimler minimal, abartı yok, her daim kullanabilecek ama aynı zamanda şık, kaliteli ürünler tercih ediliyor."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.