Füsun Çevikel Kuran: ''Çalışmaya devam ediyorum''

Hepimizi etkisi altına alan pandemi sürecinde “Evde Kal” çağrılarına uyarak evlerimizde kaldık hem kendimizi hem de sevdiklerimizi düşünerek. Evde kaldığımız bu günlerde de hemen hepimiz evlerimize daha bir özen gösterir olduk; kimimiz odasını yeniden dek

Füsun Çevikel Kuran: ''Çalışmaya devam ediyorum''

Haber: Gülçin İşler Fırat gulcin.firat@sabah.com.tr

Bir Dilek Tut Derneği (Make-a-Wish) Türkiye CEO'su Füsun Çevikel Kuran, karantina döneminde de çocukların dileklerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

*Sizler için iki ay sonra özlediğim topuklu ayakkabılarımı giydim. Burası bizim salonumuz. Burayı hem çok iyi ışık aldığı hem de evimizin önündeki ve arkasındaki bahçeyi aynı anda gördüğü için seviyorum.
*Karantina günleri tüm hayat gibi bağışların da dijital yapılabileceğini gördük. Yıllardır yaptığımız bağışlama projemizin bu döneme ne kadar uygun olduğunu ve tüm bağışlayanların ne kadar mutlu olduğunu öğrenmemizi sağladı. Aile olmanın ve huzurla birlikte yaşamanın ne kadar kıymetli olduğunu hatırlattı.
*Karantina bittikten sonra uzak kalmak zorunda kaldığım sevdiklerime en çok da anneme ve kardeşime sarılacağım. İşlerimizi dijitalleştirmek üzere yeni yöntemlerle çalışmaya başladık. İşimiz hasta çocuklara yardım etmek olduğu için her gün durmadan keyifle çalışıyoruz.

BİR GÜNÜ NASIL GEÇİYOR?
Sabah erken kalkıyoruz. Çocuklar uzaktan eğitime katılıyor. Ben de hemen onlardan sonra uzaktan işime başlıyorum. Akşamüstü ofis saatleri bitince akşam yemeğine kadar spor yapıyorum. Ailece akşam yemeğini yiyoruz ve yemekten sonra çocuklarla vakit geçiriyoruz. Onlar uyuduktan sonra da biz eşimle dizi, film izliyoruz ya da kitap okuyoruz.

ÖNERİLER:
Dizi:'BREAKING BAD'
Kitap: 'TALEBE', 'HINZIR KIZ', 'NORMAL İNSANLAR'

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.