Ece Şirin: ''Bizi sevenlerle daha yakın olmak istedik''

Dünyaca ünlü Türk mücevher markası Bee Goddess, tatil mekanlarındaki adreslerine bir yenisini daha ekleyerek Mandarin Oriental Bodrum’da butik açtı. Markanın yaratıcısı Ece Şirin ile yeni butiğini konuştuk.

Ece Şirin: ''Bizi sevenlerle daha yakın olmak istedik''

Birçok dünya starını da süsleyen Türk mücevher markası Bee Goddess, butiklerine bir yenisini daha ekledi. Mandarin Oriental Bodrum'da bir butik açan marka, koleksiyonlarını mücevher tutkunu tatilcilerin beğenisine sundu. Marka, hem bu butiğe özel koleksiyonlar sergiliyor hem de otel odaları ve evlerde hizmet verme ayrıcalığı sunuyor. Mandarin Oriental Bodrum butiğiyle ilgili bilgi almak için Bee Goddess'ın yaratıcısı Ece Şirin ile bir araya geldik. Ece Hanım'ın yanında, en büyük destekçisi olan nişanlısı Cemil Dinçmen de vardı. Ece Hanım ile yeni butiği ve koleksiyonlarını konuştuk.

Dünyanın ilk ve tek 'Tılsımlı Mücevher' markasını yarattınız. Bee Goddess'ı bu kadar popüler yapan, özünde yatan felsefe nedir?
Bee Goddess mücevherleri, kalbin dilini konuşan, kişinin içindeki cevheri ortaya çıkaran tasarımlardan oluşuyor. Tüm markalar "benim değerimi taşı" derken Bee Goddess, "sen zaten eşsiz ve mükemmelsin, ben senin ışığının bir yansımasıyım" diyor. Uzun yıllar Coca-Cola'dan Microsoft'a uluslararası birçok şirkette pazarlama üzerine profesyonel yöneticilik yaptım. Bee Goddess'ın misyonu da; içimizdeki ışığı artıracak enerjileri hayatımıza sokmak. Her sembol kader yolculuğumuzda bizlere ışık tutan, mucizeler enerjisine bağlayan anahtarlar. En değerli hazine öz cevher, tılsımlar aracılığı ile bilinçaltımızın derinliklerindeki hazinelere ulaşabiliyoruz.

Bee Goddess 2007'den beri hayatımızda, bu süreçte marka çok büyük başarılara imza attı, Bee Goddess'ın Bodrum'daki ikinci butiğini Mandarin Oriental'da açmaya karar verdiniz, fikir nasıl gelişti?
Bee Goddess'ın ışık saçan tılsım tasarımları ve onların manevi güçleri bugün her zamankinden daha da revaçta. Arzumuz her geçen gün Bee Goddess'ın ışık kovanını büyütmek. Geçen sene Bee Goddess için çok yoğun atılımlar olan bir sene idi. Londra'da ve İstinyePark'ta iki butik açtık. Amacımız Bee Goddess'ın kitlesi ile en doğru yerlerde buluşmak. Yedi seneden beri Yalıkavak Marina ve Hillside Beach Club'da çok başarılı olduk. Yazın bizi sevenlere daha da yakın olmak istiyoruz. Harrods- Londra butiğimiz ve Los Angeles'ta en önemli yerlerde çok özel bir kitle ile buluştuk. Mandarin Oriental'da açılan yeni butiğimizde bunun devamı. Felsefemiz ve tasarımlarımız çok beğeniliyor ve talep görüyor. Mandarin Oriental Bodrum dünyadaki en eşsiz sihirli mekanlardan biri. Oranın büyüleyici enerjisi ile markamızın enerjisi çok uyumlu. Hem Türkiye'den hem de yurtdışından bizi tanıyan ve seven birçok marka elçimiz yazın bizi burada görmekten mutlu olacak.

Mandarin Oriental Bodrum butiğinde yenilikler var mı? Yeni koleksiyonlarınızı ve tasarımlarınızı detaylandırabilir misiniz?
Yeni butiğimiz için ağırlıklı olarak şifa, yenilenme, arınma ve enerji yükselten koleksiyonları bir araya getirdim. Şu an tüm dünyada sevilen, starların da favorisi olan Eye Light (Göz Nuru) koleksiyonunu yepyeni tasarımlarla büyüttüm. Göz çok güçlü bir yenilenme tılsımı; aydınlanma sembolü. Yaşam kaynağı. Arındıran, şifalandıran su enerjisi için Afrodit'in tılsımları olan kaplumbağalar, denizyıldızları ve istiridyeleri Aqua koleksiyonunda bir araya getirdim. Şifa gücünün bir diğer sembolü olan Kundalini ile Goddess koleksiyonumuza yepyeni tasarımlar eklendi. Mucizeleri, hayatın tadını, üretkenliği yansıtan arılar 15 seneden beri Bee Goddess kovanında büyümekte… Citrin, ametis, yakut, topaz gibi taşların da gücünden faydalanarak Honey koleksiyonumuza yepyeni bal arıları kattık. Bu seneki çalışmalarımda taşların kraliçesi zümrüde ağırlık verdim. Mandarin yeşil ile maviyi buluşturan bir yer. Hera, Juno gibi mitolojideki en özel dişi güçlerden ilham alan yeni koleksiyonları zümrüt ile yorumladım. İslam'ın da rengi olan yeşil bizim kalp çakramızı açıyor, yeniliyor; kendi içimizdeki kutsala, ebedi olana yakınlaştırıyor. Bütün bu koruyucu ve şifa tılsımlarının içinde en özeli, Sirius yıldızı. Türk bayrağında da yer alan 5 köşeli Sirius koleksiyonuna bu yaz yeni ışıltılar ekledim. Şifa tanrıçası Hygie ile de özdeşleşen Sirius, kalp gücümüz ile birlikte mucizeleri gerçekleştiriyor. Mandarin Oriental Bodrum'a özel bir diğer koleksiyonumuz ise Tarot'daki İmparatoriçe'den ilham alan bir koleksiyon, Empress…

Bodrum, Bee Goddess için neyi ifade ediyor? Mandarin Oriental'deki butiğinizdeki konseptiniz için nelerden ilham aldınız?
Mitolojik adı Halikarnassos olarak bilinen Bodrum, dünyanın özel bir yeri. Tatil; ara almak, kendine zaman ve alan açmak, dinlenmek, yenilenmek, enerji depolamak demek. Her tatil, kendimizi dinlemek, içe dönmek, kişisel farkındalık ve yenilenme için en özel zaman. Tatilde kişinin kalbinin güç kapısını açacak tılsımı ile buluşması bambaşka bir ritüel olacaktır diye düşünüyorum. İçsel keşif, yenilenme ve şifa yolculuğunun Bee Goddess'ın tılsımlarıyla daha özel olacağına inanıyoruz. Bu nedenle butiğimizin dekorasyonunda daha huzur, harmoni, dingin renkler ön planda. Bu arada Bee Goddess tılsımları ile isteyenler mağazamızda isteyenler de odalarında veya evlerinde özel servis alabiliyor.

Bu dönem sizin için nasıl geçiyor?
Bu dönem bizim için öze dönme, kendi kutsal var olma amacımızla tekrar buluşma ve hem şirket içinde birbirimize hem de Bee Goddess dostlarına zaman ayırabildiğimiz, yakınlaştığımız bir dönem oldu. Ayrıca bu dönem bizim için bir arı kovanı ritminde, bizi motive eden arı üretkenliği, ışıltısı ve şifasını tekrar benliğimize dönüp birleştirerek hem kendi içimizde hem de müşterilerimize yansıttığımız bir dönem oldu. Aslında marka elçilerimizle birlikte olmak için mağazalara ihtiyacımız olmadığını gördük. Müşterilerimizle devamlı iletişim halinde kalarak, onların enerjilerini yükselterek ışıltı terapisi yapmaktayız. Bundan sonraki süreçte mağazalarımız, marka elçilerimizle buluşma ve tasarımlarımızı sergileme noktamız olacak. Bunun yanı sıra diğer mağazalarımızda da Bee Goddess'ın eve özel servisi ile müşterilerimizden gelen randevularla en özel servisimizi sunuyoruz. Bee Goddess, marka elçilerini, mekan ve zaman ötesinde bir yolculuğa çağırıyordu. Şimdi ise bu yolculuk daha da kolaylaştı bizim için.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.