Baharı detoksla karşılıyoruz!

Havaların ısınmaya başladığı şu günlerde; vücudunuzu arındırmak, baharı sağlıklı ve zinde karşılamak ister misiniz?

Baharı detoksla karşılıyoruz!

Havalar iyice ısınmaya başladı. Sıcaklığın giderek arttığı şu günlerde kendinizi yorgun ve mutsuz mu hissediyorsunuz? Eğer, bahar yorğunluğundan dert yanıyorsanız doğru adrestesiniz. Kış aylarının yorgunluğunu üstünüzden atmak, kendiniz için faydalı ve sağlıklı bir şeyler yapmak ister misiniz? Sizi detoks yapmaya davet ediyoruz.

JUICE CLEANSE NEDİR?

Detoks ya da cleansing vücudumuzun gerekli yenilenmeyi yapabilmesi için bir takviye, destektir. Genel kanıya göre vücudun kendini yenilemesi ve toksinlerden tamamen arınabilmesi için 21 güne ihtiyacı vardır. Tam anlamıyla bir arınma için bu süre zarfında böbrek ve karaciğerlerinizi zorlayacak, doğru çalışmasını engelleyecek gluten, süt ürünleri, işlenmiş şeker, kırmızı et, kahve, alkol, sigara gibi toksik etkenlerden uzak durmak gerekir.

Yenilenme ihtiyacı hissettiğinizde, 1-5 günlük arınma programları vücudunuzun ara vermesini ve normalde tükettiğiniz besinleri öğütmek için harcadığı ekstra enerjiyi daha efektif kullanmasını sağlamak adına en kolay ve etkili çözümdür.

JUICE KITCHEN ISTANBUL

Juice Kitchen, yoğun şehir yaşamı sırasında sağlıklı yaşama özen gösteren bireyler için çözümler sunan, soğuk sıkım yöntemi ile meyve-sebze suları üreten bir detoks ürünleri markasıdır.

JUICE KITCHEN'A NASIL ULAŞIRIM?

Ürünler websitelerinde 17 farklı paket seçeneğiyle sunuluyor. Websitesi üzerinden satış yapılıp, sadece sipariş üzerine üretilen ürünler, Avrupa ve Anadolu yakasının pek çok semtindeki adrese ücretsiz teslim ediliyor.

Juice Kitchen'da soğuk sıkım yöntemini ile hazırlanan, pastörize olmayan ve katkı maddesi içermeyen, mineral, besin ve vitamin açısından zengin meyve-sebze suları,

3 gün boyunca tazelendiğini koruyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.