Bahar banyonuza hijyenle gelsin!

Bahar, cıvıl cıvıl havası ve yeşilliğe bürünen doğasıyla gelerek bahar temizliğinin de habercisi oldu. Mikrop ve bakteriler bu havalarda çoğalır ve evinizde daha fazla barınmaya başlar. Bu da beraberinde hastalıklara ve beraberinde aile bireylerinizin sağ

Bahar banyonuza hijyenle gelsin!

Baharda yayılan mikropların kaynağı, genel olarak ortak kullanım alanı olan banyonuzdur. Banyonuzda oluşan mikroplar hızlı bir biçimde evinize yayılarak, elinizi attığınız her köşeye ulaşır ve size karşı bir tehdit oluşturur. Bu yüzden banyonuzu temizlerken oldukça titiz davranmalı, klozet, duşakabin, musluk, fayansları kısacası banyonuzun her köşesini temizlerken mutlaka gerçek hijyen sağlayan Vissmate yoğun kıvamlı çamaşır sularını kullanmalısınız. Vissmate kullanıldığı alana tam etki ederek daha uzun süreli bir koruma sağlar ve banyonuzu %100 hijyenik bir alanına dönüştürür.

Banyonuzu temizlerken dikkat etmeniz gereken en önemli alanlardan biri de klozet temizliğidir. Klozetinizi temizlerken Vissmate'i klozet aralarına bol miktarda dökmeniz ve fırça yardımıyla iyice ovalamanız gerekiyor. Temizliğinizi yaptıktan sonra 1-2 dakika bekleyip klozet kapağını kapatarak sifonu çekmeniz ise mikropların yayılmasını engelleyerek tam hijyene katkı sağlıyor. Klozet dışında duşakabin, musluk, lavabo ve fayans aralarını da aynı şekilde bez, sünger ve ultra yoğun kıvamlı çamaşır suyu Vissmate yardımı ile temizleyebilir, mikrop ve bakterilerin yayılmasına engelleyebilirsiniz.

Evinizi de kullandığınız çamaşır sularını alırken de dikkat etmeniz gerekiyor. Gerçek hijyen sağlayan Vissmate yoğun kıvamlı çamaşır sularını alarak daha temiz ve hijyenik bir ortam yaratabilirsiniz. Aynı zamanda farklı kokulara sahip olan Vissmate ile banyonuzun ve evinizin kokusunu da değiştirebilirsiniz. Böylelikle artık eviniz ve banyonuz, %100 Vissmate hijyeni ile bahara hazır.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.