Mutlu aşkın yolu bakın nereden geçiyor

Mutlu aşkın yolu, doğru beslenmekten geçiyor. Nörolog ve Beslenme Uzmanı Dr. David Perlmutter, ekmek ve şekerin cinsel isteksizliğe neden olduğunu söylüyor. Çiftleri uyarıyor: Ekmek aşkınızı tüketir. Bunun yerine tereyağı yiyin..

Mutlu aşkın yolu bakın nereden geçiyor

Şeker ve gluten, beynimize acı çektiriyor. ABD'li Nörolog ve Beslenme Uzmanı Dr. David Perlmutter, karbonhidrat ağırlıklı beslenmenin nörolojik hastalıklara neden olduğunu söylüyor. Ekmeğin çiftlerde cinsel isteksizliğe neden olduğunu belirten Dr. Perlmutter, şu bilgileri veriyor: Ekmek, şüphesiz beyne olduğu kadar aşk hayatına da zarar veriyor. Günümüzün en büyük problemlerinden birini iktidarsızlık oluşturuyor. Peki, ne oluyor da kısırlık bu kadar hızlı yayılıyor? Cinsel isteksizlik yaşayan hastaların büyük çoğunluğu incelendiğinde beslenmelerinde şeker, tahıl ve gluten ağırlıklı beslendikleri görülüyor. Bu hastalar, glutensiz ve yağ oranı yüksek bir diyet yaptığında ise aşk hayatlarının hiç olmadığı kadar iyi olduğunu belirtiyor..


Çiftler eğer sağlıklı bir testosteron seviyesine sahip değilse, cinsel hayatları sıkıntıya girer. Testosteron, kolesterol tarafından üretiliyor. Ancak bilim adamları yüksek kolesterolü düşürmek için hastalara statin içeren ilaçlar içiriyor. Bu ilaçların yanı sıra yağdan fakir bir beslenme de libidonun düşmesine ve cinsel gücün azalmasına neden oluyor. Bu da cinsel sorunları beraberinde getiriyor. Ekmeksiz yağdan zengin bir diyet ise mutluluğun kapılarını aralıyor..

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.