Dünya yıldızları Belek'e geliyor

Tüm yıla damga vuran ‘Regnum Live in Concert’, bu yaz Jennifer Lopez, Anne Marie, James Arthur ve Jason Derulo gibi dünyanın en büyük müzik yıldızlarını ağırlıyor. Maraton, 18 Haziran’da başlıyor.

Dünya yıldızları Belek'e geliyor

NAZAN ORTAÇ nazan.ortac@sabah.com.tr

Birbirinden ünlü dünya starlarını ağırlayan 'Regnum Live in Concert' sahnesi 2019 yazında yine müzik devleriyle adından söz ettirecek. Antalya Belek'teki Regnum Carya, ilk olarak kısa sürede yakaladığı müzikal başarıyla tüm dünyanın dikkatini çeken genç şarkıcı James Arthur'u ağırlıyor. Genç sanatçı, 18 Haziran'da Regnum sahnesinde nefes kesen bir performansa imza atacak. Rap müziğin ünlü ismi Snoop Dogg'la seslendirdiği 'Wiggle' başta olmak üzere tüm hit parçalarını 10 Temmuz akşamı, nabız yükselten dans koreografileriyle birlikte sergileyecek olan Jason Derulo, Regnum Carya sahnesinde nefes kesecek.
'Regnum Live in Concert' 2019 konserlerinin en büyüğüne ise tüm dünyanın hayranlığını kazanan dünyaca ünlü star Jennifer Lopez imza atacak. 6 Ağustos'ta gerçekleşecek konser için biletler tükenmek üzere. Geçtiğimiz yıl 'Regnum Live in Concert' kapsamında Türkiye'ye gelen ve ülkesine dönmeden önce tekrar geleceğinin müjdesini veren Anne Marie ise 25 Ağustos tarihinde tekrar Regnum sahnesinde sevenleriyle buluşacak.

KORKU SERİSİ 'ARAF' DEVAM EDİYOR
Türk korku filmi 'Araf' serisi devam ediyor. Yönetmenliğini Biray Dalkıran'ın yaptığı 'Araf-3' filminin çekimleri İstanbul'da yapıldı. Biray Dalkıran, yeni filmin senaryosunda; Daha önce Amerika'da çekmiş olduğu 'The Crossbreed-Melez'in de senaristi olan Şafak Güçlü ile çalıştı. Başrollerini Mehmet Baştürk, Çağla Erdimen, Emre Özmen, Sevgi Akoğlu ve Ufuk Başar Can'ın paylaştığı filmin yapımcılığını Biray Dalkıran ve Asuman Şener üstlendi. Filmin başrol oyuncularından Mehmet Baştürk, çekimlerin çok yoğun geçtiğini belirterek, "Ekiple güzel bir tempo tutturduk, Biray hocamın profesyonel bakışı ve bizleri ustaca yönlendirmesi çekimlerimizin güzel geçmesini sağladı. Bu konuda da yönetmenimiz Biray Dalkıran'a içten teşekkürlerimi sunuyorum. Korku severlerin uzun yıllar hafızalarından silinmeyecek bir film geliyor" dedi.

AJANDA
9 HAZİRAN PAZAR
BLACK FOOD FESTIVAL
DOROCK XL KADIKÖY

Black Food Festival, New York'un kalbini kazandıktan Sonra 9 Haziran'da İstanbul Dorock XL Kadiköy'de! Etkinlikte yerel siyah yiyecek ve içeceklerin yanında siyah tasarım ürünler ve muhteşem bir parti de sizleri bekliyor olacak. Ziyaretçiler doğal yapım siyah hamburger, siyah çikolata, dondurma, makarna, kahve ve diğer siyah ürünlerle buluşacak. Festival sırasında DJ Siyah Show, muhteşem setleriyle ziyaretçileri coşturacak.


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.