Çeşme'nin en yeni beach'inden iki iddialı restoran

Son 3 yıldır İstanbul ve Alaçatı gece hayatının lokomotif mekanlarından biri olan Esnaf, bu yaz bünyesine bir de plaj kattı ve Çeşme’nin en güzel denizine sahip olan Altınkum’da ‘Esnaf on The Beach’i açtı. Beach’te iki restoran da hizmet veriyor.

Çeşme'nin en yeni beach'inden iki iddialı restoran

SİNAN ÖZEDİNCİK sinan.ozedincik@sabah.com.tr

Sevilen tatil beldesi Çeşme Altınkum'da açılan ve 600 kişi kapasiteli Esnaf On The Beach, bugüne kadar Türkiye'de görmediğimiz bir konseptle tatilcilerin karşısına çıktı. Esnaf On The Beach; iki ayrı restoran, iki ayrı mönü ile lezzet tutkunlarını ve doya doya eğlenmek isteyenleri ağırlamaya başladı. Beach, palmiye ağaçları içindeki parti alanında, her zaman fark yaratan Esnaf eğlencesini, Fransız Rivierası ve Yunan Adaları'nı aratmayan farklı bir versiyonuyla tatilcilere sunuyor.

Plaj, 10.30'da açılırken Esnaf On The Beach isimli restoran saat 14.30 itibariyle hizmet vermeye başlıyor ve tamamıyla yemekli-parti konseptinde hizmet veriyor. Bu restoranda, ıstakozlu makarnadan Pekin ördeğine, enginarlı-Antep Fıstıklı cacıktan havyarlı patatese kadar çok zengin bir mönü yer alıyor. Plaj restoranı ise 11.30-17.00 arası hem Esnaf On The Beach hem de Fly-Inn plaj müşterilerine hizmet veriyor. Bu restoranın da iddialı bir plaj mönüsü var. Bildiğimiz anne lezzetlerinden günümüzün en tercih edilen yemeklerine uzanan geniş bir yelpazede lezzet tutkunlarını ağırlayacak. İki restoranın mutfağı da ünlü şef Devran Karaalp'e emanet... Plaj alanı da iki bölümden oluşuyor; çim ve kumsal alandaki şezlong ve localar normal müşteri ağırlarken, deniz üstünde konuşlanan şezlong ve localar yaz-kış Esnaf'ı tercih eden ünlü isimlere (VIP) hizmet verecek.

Hazine'de eğlence başladı
Bodrum Yalıkavak'ta büyüleyici atmosferini açık hava ile buluşturarak, haftalar öncesinden rezervasyonlarını dolduran 'Hazine', unutulmaz eğlenceler için tüm hazırlıklarını tamamladı. Kapısında kuyruklar oluşturan, lezzetin ve eğlencenin en popüler adreslerinden Hazine, İstanbul'da geçirdiği hareketli kış sezonun ardından Yalıkavak Tilkicik Koyu'nda 2019 yazına hızlı bir giriş yaptı. Hazine sahnesinde bu yaz yine ünlü isimler eğlence tutkunlarıyla buluşacak. Sempatik tavırları ve büyük beğeni toplayan sahne performansıyla Özay Bakır, ünlü popçu Simge, farklı tarzıyla Boygar ve sesiyle olduğu kadar besteleriyle de beğenilen Şimal ile eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek. Her yaz olduğu gibi bu sezonda da Bodrum'da hem keyifli yemeklere hem de kaliteli eğlenceye ev sahipliği yapacak olan Hazine'de siz de şimdiden rezervasyonunuzu yaptırın.

Yeni sezon yeni mezeler
Yasin ve Hakan Çetin Kardeşlerin kısa zamanda İstanbul'un en popüler mekanlarından bir haline getirdiği Fettan Meze Bar, yenilenen mönüsü ve dekorasyonuyla lezzet tutkunlarını ağırlamaya başladı. Eğlencenin gecenin geç saatlerine kadar sürdüğü Yeniköy'de yer alan Fettan Meze Bar'ın mutfağında sadece soğuk sıkım zeytinyağı ve tereyağın kullanıldığı 30'dan fazla mezenin içerisinde fesleğenli enginar, enginarlı acılı ezme, taze baharatlı humuz ve zerdeçallı fava öne çıkıyor. Mekan, kuzu ciğerinden hazırlanan istiridye mantarlı yaprak ciğer, balık kokoreç ve levrek simit, mevsim balıkları ve kırmızı etten oluşan mönüsü ve kokteylleri ile eğlence ve lezzeti bir arada sunuyor.

Sezona hazır
Geçtiğimiz yıl Bodrum Küçükbük'te sezona iddialı giriş yaparak adından söz ettiren Serafina Mare, bu sezon da kapılarını misafirlerine açtı. Beach ve restoran hizmeti veren ve yeni dönemde de residence kısmını açarak daha geniş beach'e kavuşan mekan, damaklarda unutulmaz izler bırakan İtalyan tatlarını lezzet tutkunlarıyla buluşturmaya devam edecek. Ayrıca, Serafina Mare, mekana tekne ile VIP ulaşım hizmeti, teknelere yemek servisi, özel davetler ve beach partileri ile hem lezzet hem eğlenceyi bir arada sunacak. Geçen yıl olduğu gibi bu sezon da yaz akşamlarının keyfini Ali Sayar'la çıkaracak olan Bodrumlular eğlenceye kaldığı yerden devam edecek.

Muhteşem dönüş
Bodrum'un en sevilen gece kulüplerinden olan Fink'ten harika bir geri dönüş geliyor. Mert Özmen'nin sahibi olduğu mekanın yeni işletmeciliğini Erkan Kara ve Kartal Altıkulaçoğlu yapıyor. Kara, "Fink bir dönemin en hit kulüplerinden ve neredeyse bin kişi kapasiteli bir mekan.Gelen herkesin memnun ayrılacağının garantisini rahatlıkla veriyoruz" diyor. Yeni Fink, yaz boyunca 22.00-04.00 saatleri arası, ünlü DJ'lerle misafirlerine hizmet verecek.​

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.