Okullar kapandı denize açılma vakti geldi Cruise tatili

Hem çocuklarınızın hem de sizin keyif alacağınız tatil geçirmek isterseniz cruise tatilini öneriyorum. Her yaştan çocuklar için aktivitelerin yer aldığı cruise gemilerinde otel konforunda her sabah başka bir limanda uyanma ayrıcalığını da yaşarsınız.

Okullar kapandı denize açılma vakti geldi Cruise tatili

ŞERİF ERCAN serif.ercan@sabah.com.tr

Cuma günü okullar kapandı, şimdi çocuklar için tatil zamanı. Henüz tatil planınızı yapmadıysanız size cruise tatili önereceğim. Cruise tatilinde, hem sizin hem de çocuklarınızın büyük keyif alacağından eminim. İsterseniz çocuklarla bir cruise tatilinde neler yaşayacağınızı anlatayım da gerisine siz karar verin.

Devasa büyüklükteki cruise gemilerinde, her yaş grubunun iyi vakit geçirmesi için düzenlenmiş etkinlikler ve özel alanlar vardır. 0-6 yaş grubu için çocuk dostu alanlar, 3-6 yaş grubu için yüz boyama, resim yapma, tiyatro-drama çalışmaları, 7-12 yaş grubu için mini golf ve basketbol oyun imkanları, etkinlik seçeneklerinden sadece birkaçı. Bu oyun alanlarında çocuklar kendi yaşıtları ile vakit geçirip kaynaşırken aileler de geminin farklı alanlarındaki hizmetlerden faydalanarak dinlenme şansı yakalar. Yolculuk esnasında gemideki havuzda ailece yüzmek ve bir yandan denizi seyretmek ise ayrı keyiftir.

Tatili çocuklar için keyifli kılan seçeneklerden biri de hızlıca ulaşabileceği sevdiği yiyeceklerdir. Hamburgerler, pizzalar, makarnalar, köfteler ve daha birçok çeşit yemek cruise gemilerinde en lezzetli halleri ile bulunur. Restoranlarda çocuklar için özel mönüler yer alır.

Cruise gemilerinde tüm güvenlik önlemleri öncelikle çocuklar düşünülerek alınmıştır. Islak zeminlerdeki kaydırmaz alanlar, dar ve geniş geçiş alanlarının kontrolü, çocukların oyun alanlarındaki yuvarlak hatlar, denize düşmeyi engelleyecek parmaklıklar ve daha birçok detay öncelikle çocuklara göre düzenlenmiştir.

Cruise tatilleri beş yıldızlı oteller ile benzer bir konsepte sahiptir. Gemide tam pansiyon hizmeti ile konaklama yapar ve ihtiyacınız olabilecek birçok şeye hızlıca ulaşabilirsiniz. Ayrıca cruise seyahati boyunca birçok farklı şehirde gezme ve denize girme şansı yakalarsınız. Her sabah farklı bir limanda uyanmanın keyfini çıkarırsınız. Dolayısıyla alışık olduğunuz bir ortamda bulunurken, her sabah farklı bir yeri keşfe çıkabilirsiniz. Eğer çocuklarınız eğlenirken siz de dinlenmek isterseniz, cruiseplanet.com.tr üzerinden bir cruise tatili seçebilirsiniz.

Bu yaz çok eğlenceli geçecek
Antalya Belek'te, Gloria Serenity Resort, Gloria Verde Resort ve Golf Resort'u tek çatı altında birleştirip, 21 yıllık Tecrübesi ve kalitesiyle hizmet veren Gloria Hotels & Resorts, yaz boyunca ünlü sanatçıları ağırlayacak. Otelde, 20 Temmuz ve 3 Ağustos'ta romanyalı ünlü şarkıcı Inna sahneye çıkacak. 'ı know you want me', '75th Brazil Street' gibi satış rekorları kıran parçalara imza atan dünyaca ünlü İtalyan DJ Nicola Fasano ve Buddha Bar ııı, ıv, v ve Vı albümlerine imzası bulunan, dünya jet-set'inin partilerinin aranılan DJ'i Ravin de bütün yaz Gloria'da çalacak. Türkçe müzik tutkunları da Işın Karaca ile tatilin keyfini çıkaracak. Bence Antalya'nın en güzel otellerinden biri Olan Gloria, anlaşılan bu yaz eğlencesiyle de önce çıkacak.

Başarısını tekrarladı
Dünyanın en önemli seyahat sitelerinden olan Tripadvisor'da misafirlerinden aldığı yüksek puanlar ve olumlu yorumlar sonucunda 2018 Mükemmellik Sertifikası'na layık görülen Hotel Caeli, bu yıl da aynı başarıyı gösterdi. Tabiat ve sanatın buluşma noktası Hotel Caeli, Gelibolu Yarımadası'nda Eceabat ilçesinin Kumköy mevkiinde yer alıyor. Üzüm bağları arasındaki otel, doğayla iç içe konumu, Country stili mimarisi ve dingin atmosferiyle eşsiz deneyim sunuyor. Hotel Caeli'de, bağ, orman ve gölet manzaralı 21 oda mevcut.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.