Buddha-Bar Beach Bodrum’da açıldı

Atmosferi ile bir efsaneye dönüşen Buddha-Bar, Bodrum’a özel ‘beach’ konseptini muhteşem bir partiyle açtı. Caresse Bodrum’un sahilinde hizmet veren Buddha-Bar Beach, yazın en keyifli adreslerinden olacak.

Buddha-Bar Beach Bodrum’da açıldı

SİNAN ÖZEDİNCİK sinan.ozedincik@sabah.com.tr

Uluslararası otel zinciri Marriott International'ın, The Luxury Collection bünyesinde yer alan Bodrum'daki ilk resort oteli 'Caresse, a Luxury Collection Resort, Spa & The Residences'ın içindeki Buddha-Bar Beach, muhteşem bir parti ile açıldı. Büyükhanlı Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Büyükhanlı ve Buddha-Bar kurucularından Tarja Visan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılış partisine moda, iş sanat ve cemiyet hayatından birçok ünlü isim katıldı.


Gastronomi, konaklama, sağlıklı yaşam, müzik ve miksoloji alanlarında dünya çapında bir referans olarak kabul edilen efsanevi Buddha-Bar, açık hava konsepti Buddha-Bar Beach ile Caresse Bodrum'da ilgi çekici tasarımıyla keyifli bir deneyim sunmaya başladı. Bodrum'un en güzel plajlarından birinde, Ibiza ve Goa'nın ihtişamı ve cazibesiyle buluşan Buddha-Bar Beach, önünde hizmete giren marina konsepti ile tekne sahiplerine de özel alanlar sunuyor. Caresse Bodrum, Buddha-Bar'ın imza müzikleri eşliğinde çağdaş füzyon mönüsü, global şeflerin özel dokunuşları ile Asya ve Akdeniz mutfaklarından aldığı ilhamla herkesin damak tadına hitap eden zengin içerikler ve sanat eserine dönüşen imza kokteylleriyle keyifli anların adresi oluyor.
Buddha-Bar Beach, her gün 11:00 ile 02:00 arasında hizmet veriyor. Uluslararası tanınmış sanatçılardan haftalık ve düzenli canlı müzik performanslarının yanı sıra bir dizi konsept gecenin de düzenleneceği Buddha-Bar Beach, bu yaz Bodrum tutkunları için mükemmel bir yemek, dinlenme ve eğlence adresi olacak.

Bebek'te caz akşamları başladı
İstanbul'un yaşayan en eski pastanesi olarak kent tarihinde yer edinmiş Baylan'da caz geceleri başladı. Geleneğini hem çağdaş bir havayla yansıtan hem de eşsiz yemek mönüsüyle şehrin en iyileri arasındaki yerini alan mekanda her pazar 18.30-20.30 saatleri arasında gerçekleşen performanslar misafirlerine unutulmaz saatler vaat ediyor. Bebek Baylan'daki caz akşamları, 30 Haziran itibarıyla her pazar akşamı aralıksız devam ediyor. Yeni haftaya Bebek Baylan'ın spesiyal lezzetleri, zengin içecek mönüsü ve ruhunu caz müzikle doyurarak başlamak isteyenlere önerebilirim.

Göcek'te müzik keyfi
D Resort Göcek'in her biri farklı konseptlerde tasarlanmış, geleneksel ve dünya mutfaklarından lezzetler sunan iki restoranı Q Lounge ve The Breeze, Temmuz ve Ağustos aylarındaki etkinlikleriyle müziğe de doyuracak. D-Resort Göcek'ın Q Lounge ve The Breeze restoranları Temmuz ve Ağustos ayları boyunca ünlü DJ'ler ve yunan geceleriyle her akşam farklı bir eğlenceye ev sahipliği yapıyor. Q Lounge, yaz boyunca ünlü Dj'ler Doğuş Çabakçor, Can Hatipoğlu, Hakan Kabil ve Cana Cankaya'nın birbirinden güzel seçkisiyle konuklarını eğlencenin doruklarına taşıyor.

Bu sezon Unique Alaçatı'ya taşındı
Özellikle gençlerin müdavimi olduğu Kafepi Beach Club, bu yaz Unique Alaçatı'ya taşındı. Kafepi Beach Club'ın bin 500 kişilik kapasiteli yerinde denizin ortasına kurulu 500 kişilik happy hour alanı ve yataklı özel locaları mevcut. Mekandaki Akdeniz ve Ege mutfağının lezzetlerini mönüsünde bir araya getiren Sabor Pub'ın, yazın soğuk kahveleriyle serinletip leziz krepleriyle doyuran Crepe on Pan'ın, organik smoothie, juice ve vegan lezzetleriyle Bold'un ve İzmir'in meşhur Midyeci Pamuk'un da tadını çıkarabilirsiniz. Mekanda haftanın her günü canlı DJ performans da mevcut.

İşin uzmanlarından yepyeni bir mekan
Bodrum'un göz bebeği Türkbükü'nün efsane mekanı Ship a Hoy'un yerine yeni sezonda yepyeni bir mekan kapılarını açıyor. Deneyimli işletmeci İlgi Gövsa ve 'Süslü Celal' lakaplı Celal Altınel, yeni mekanları Mila Türkbükü ile yine farklarını ortaya koyacak. Denizden gelen anlamına gelen Mila Türkbükü, kendine özgü dokusu, lezzetli mönüsü, servis anlayışı ile misafirlere keyifli anlar vaat ediyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.