Açıkhava konserleri başladı

Denizbank Açıkhava Konserleri Candan Erçetin ile başladı. Yalın, Haluk Levent, Yılmaz Erdoğan, Ata Demirer gibi isimlerle Açıkhava Sahnesi’ndeki eğlence devam edecek.

Açıkhava konserleri başladı

NAZAN ORTAÇ nazan.ortac@sabah.com.tr

İstanbulluların vazgeçilmez konser mekanı, Harbiye Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde BKM organizasyonuyla gerçekleşecek 'Denizbank Açıkhava Konserleri' başladı Türkiye'nin en ünlü isimlerinin hem konserleri hem gösterileriyle sahne alacağı etkinlikler bu yaz da müzik ve kahkaha dolu. Müzik dünyasının en enlü isimlerini en özel konserlerini vereceği etkinliklere, bu yıl hem yepyeni gösteriler hem de gösteri dünyasının en büyük isimleri eşlik ediyor. 9 Temmuz'da Candan Erçetin konseriyle başlayan seride, 10 Temmuz Çarşamba akşamı Yalın sahne alacak. 11 Temmuz Perşembe akşamı ise, son yıllarda yaptığı yardım çalışmalarıyla gündemde olan Anadolu rock müziğinin sevilen temsilcisi Haluk Levent, hayranlarıyla buluşacak. 12 Temmuz Cuma akşamı sahne Doğu Demirkol'un olacak.
13 Temmuz Cumartesi, Aşkın Nur Yengi ve Mehmet Erdem sahneyi paylaşacak. 16 Temmuz Salı akşamı ise ünlü oyuncu Fırat Tanış, gişe rekorları kıran oyunu 'Gelin Tanış Olalım'ı sahneye koyacak. 17 Temmuz Çarşamba akşamı Açıkhava Sahnesi, BKM'nın yıldızı Yılmaz Erdoğan'ı ve 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ekibini ağırlayacak. 18 Temmuz Perşembe, sahnede Kenan Doğulu hayranlarıyla bir araya gelecek. Bu konserin ardından Denizbank Açıkhava Konserleri kısa bir ara verecek. Ağustos ayında tek bir temsille Ata Demirer Gazinosu, 18 Ağustos'ta Açıkhava Sahnesi'nde olacak. Eylülde ise program üç konserle devam edip, yaza veda edecek. Denizbank Açıkhava Konserleri, 14 Eylül Cumartesi Cem Adrian, 16 Eylül Pazartesi Kaan Sekban - Saçmalar ve 17 Eylül Salı Güldür Güldür Show ile son bulacak.

Suitcase ve Özge Fışkın'dan düet
İlk albümü 'Bildiğin her şeyi unut'u 2008 yılında sevenleriyle buluşturan İstanbul alternatif müzik semalarının köklü gruplarından Suitcase, tüm söz ve müzikleri Deniz Özberk'e aİt olan 10 parçadan oluşan ikinci albümü 'Sustukça Unutuyorum'u geçtiğimiz aylarda garaj müzik etiketiyle yayınladı. Albümden ikinci video, söz ve müziği Deniz Özberk'e ait ve albümde iki versiyonu bulunan bir Özge Fışkın düeti olan 'Benim her şeyim tamam' isimli şarkıya Mert Gider yönetmenliğinde çekildi. Senaryosunu yine Denız Özberk'in yazdığı klibin görüntü yönetmenliğini Engin Hayıroğlu üstlendi. Düzenleme ve aranjesini Sergio Mısır ve Deniz Özberk'ın beraber yaptığı bu aşk şarkısı klasik batı müziği soundu ve dönem klibi ile dikkatleri üzerine çekeceğe benziyor.

12 TEMMUZ CUMA
GÖKSEL
VADİ AÇIKHAVA

İstanbul'un yepyeni açık hava konser ve etkinlik alanı Vadı Açıkhava, 10 Bin kişilik konser mekanı ile müzikseverleri ağırlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Tarkan ve Ajda Pekkan gibi ses getiren konserlere ev sahipliği yapan Vadi Açıkhava, orman kıyısında müzik şöleni yaşatıyor. 12 Temmuz akşamı Göksel, birbirinden güzel şarkılarını seslendirecek.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.