Yolculukları keyfe dönüştürüyor

Yeni Peugeot Rifter; şıklığı, çevikliği ve sağlamlığı tek bir araçta buluşturuyor. Kısa, yükseltilmiş motor kapağı ve artırılmış yerden yüksekliği, araca bir SUV görünümü verirken i-Cockpit ile de yolculuğu keyfe dönüştürüyor.

Yolculukları keyfe dönüştürüyor

ŞERİF ERCAN serif.ercan@sabah.com.tr

Dinamik tasarımı kadar güçlü ve sağlam duruşuyla da göz dolduran Yeni Peugeot Rifter, sahip olduğu üstün özelliklerle gerek şehir içinde, gerek şehirlerarası yolculuklarda ve gerekse küçük hafta sonu aktivitelerinde ideal yol arkadaşı olarak öne çıkıyor. Yeni model, güçlü ve dinamik duruşuyla markanın tasarım dilini ortaya koyuyor. Ayrıca SUV dünyasına özgü yüksek oturma pozisyonu, büyük tekerlekler, büyük kapı ve gövde kaplamaları, çamurluk kaplamaları ve tampon korumaları gibi bazı tasarım detaylarını bünyesinde barındırıyor. Bu sınıfta benzersiz olan Peugeot i-Cockpit ile donatılan Yeni Peugeot Rifter, yolculukları keyfe dönüştürüyor. Peugeot i-Cockpit, yüksek oturma pozisyonu ve 10.9 metrelik dönüş çapı ve yerden yüksekliği sayesinde her türlü yol koşuluna meydan okuyor. İsteğe bağlı olarak sunulan Advanced Grip Control, Yokuş İniş Desteği (HADC) ile kombine ediliyor. 5 veya 7 koltuklu olmak üzere iki farklı gövde uzunluğuyla üretilen araç, modüler ve pratik yapısıyla çok yönlü kullanım özellikleri sergiliyor. Geliştirilen yan sürgülü kapılar daha geniş eşiği ile kabin içine erişimi kolaylaştırıyor. Rayların yeni mimarisi omuz seviyesindeki alanı daha ferah tutarken görsel açıdan da daha ferahlık sağlıyor. Bu sınıfta benzersiz bir özellik olarak sunulan bagaj kapağından bağımsız açılan arka cam ise, bagaj kapağını açmadan bagaja kolay bir erişim sunuyor. Markanın yüksek verimlilik seviyesine sahip en güncel motor ve aktarma organlarıyla donatılan Yeni Peugeot Rifter gelişmiş üstün donanımlarıyla benzersiz bir sürüş deneyimi sunuyor.


8 INÇ BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ DOKUNMATİK EKRANLI BİLGİ VE EĞLENCE SİSTEMİ, BLUETOOTH BAĞLANTISI VE KABLOSUZ ŞARJ GİBİ KAPSAMLI BAĞLANABİLİRLİK ÖZELLIKLERİYLE ARAÇ İÇERİSİNDE GEÇEN SÜREYİ KEYFE DÖNÜŞTÜRÜYOR.


YENİ PEUGEOT RIFTER, SON DERECE FONKSİYONEL BİR KULLANIM SUNUYOR. 4.40 METRE UZUNLUĞA SAHİP 5 KİŞİLİK STANDART GÖVDE TİPİ DIŞINDA 4.75 METRE UZUNLUĞUNDA 7 KİŞİLİK GÖVDE TİPİ DE ÜRETİLİYOR.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.