Plan yapmadan önce mutlaka göz atın!

Dünya yıldızlarının İstanbul’daki müziksever ile buluşma yeri olan Harbiye Açıkhava’da yılın ‘Tarkan Zamanı’ için geri sayım başladı

Plan yapmadan önce mutlaka göz atın!

NAZAN ORTAÇ nazan.ortac@sabah.com.tr

Bir Harbiye Açıkhava klasiği haline gelen Tarkan konserleri, eylül ayında tüm müzik severleri yeniden bir araya getirecek. Megastar Tarkan, iki yılın ardından yeniden Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde sevenleri ile buluşacak. Her yıl heyecanla beklenen ve her biri birbirinden coşkulu geçen Açıkhava Konserleri kapsamında Tarkan, 20-21-23-24-26 ve 27 Eylül tarihlerinde sevenleriyle bir araya gelecek. Kurban Bayramı'nın ilk günü konser serisinin ilk üç konseri açıklanan Megastar'ın Açıkhava maratonunun biletleri saatler içinde tükendi. Sevenlerinin yoğun ilgisinin ardından Tarkan, 24-26 ve 27 Eylül tarihlerini de Açıkhava'daki konser serisine ekledi. Megastar, Atlantis Yapım organizasyonu ile gerçekleşecek olan konser serisinde, dillerden düşmeyen şarkıları ile kulakların pasını silerken, tüm müzik severleri hatıralarla süslü bir zaman yolculuğuna çıkaracak.

KAHVE FESTİVALİ BAŞLIYOR
Dream Sales Machine'ın kahve sektöründe dünyaca tanınan etkinliği İstanbul Coffee Festival, 19-22 Eylül tarihlerı arasında Axess ana sponsorluğunda Küçükçiftlikpark'ta düzenlenecek. Avrupa'nın en büyük iki kahve festivalinden biri konumunda olan İstanbul Coffee Festival, 6. Yılında nitelikli kahvenin kaynaktan başlayan yolculuğunu, kahvenin geçmişi ve günümüzün yeni nesil lezzetleri ile birlikte paylaşacak. 4 gün boyunca sürecek festival, kahvenin yarattığı duygular ve yaşam alanları üzerine kurgulandı. Festivalin programında en sevilen lokal kahve dükkanlarının yanı sıra dünyaca ünlü Coffee Shop'lar, kendi evinin baristası olmak isteyenler için çeşitli workshop ve seminerler, farklı aktivite alanlarında yeni deneyimler ve sevilen müzisyenlerin konserleri yer alıyor.

AJANDA
11 EYLÜL ÇARŞAMBA
RAFAEL SEVİL DOLMACI
ART CONSULTANCY GOMEZBARROS

Londra Saatchi Gallery'de 2014 ve 2015 yıllarında üç kez sergilenen 'House taken' isimli enstalatif çalışmasıyla çne çıkan Kolombıyalı ünlü sanatçı Rafael Gomezbarros, 'We forget to thınk we are born' isimli ülkemizdeki ilk kişisel sergisini açmak üzere İstanbul'a geliyor. Sevil Dolmacı Art Consultancy'de 16. İstanbul Bienali'ne paralel olarak gerçekleşecek sergi, 25 Ekim'e kadar sanatseverlerın beğenisine sunulacak.

14 EYLÜL CUMARTESI
NİLÜFER
VADİ AÇIKHAVA

Bu yazın başında açılan ve kısa sürede ünlü yıldızların gözde konser mekanı haline gelen Vadi Açıkhava, orman Kıyısındakİ muhteşem Atmosferİyle Birbirinden ünlü sanatçıları hayranlarıyla buluşturmaya devam ediyor. 14 Eylül Cumartesi akşamı ise 'Açıkhava Konserleri' kapsamında türk Pop müziğinin güçlü sesi Nilüfer, Vadı Açıkhava'da sevenleri ile buluşuyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.