Hafta sonu program yapmadan önce mutlaka göz atın...

Atlantis Yapım, bizi kış boyunca da dev konserlerle buluşturmaya devam ediyor. 11 Ocak’ta start alacak olan Bostancı Gösteri Merkezi’nde konser serisi, nisan ayına kadar devam edecek.

Hafta sonu program yapmadan önce mutlaka göz atın...

NAZAN ORTAÇ nazan.ortac@sabah.com.tr

Anadolu yakasının gözde konser mekanlarından Bostancı Gösteri Merkezi, bugüne dek sayısız sanatçıya ve unutulmaz performanslara ev sahipliği yaptı. Atlantis Yapım, 2020 yılında Türkiye'nin tanıdığı birbirinden güçlü isimleri, Bostancı Gösteri Merkezi'nde sevenleri ile bir araya getirecek. Besteci ve yorumcu kimliği ile Türk müzik tarihinde önemli bir yer edinen Şebnem Ferah, enerjisi ve şarkılarıyla yılın ilk büyük konseri için 11 Ocak Cumartesi Bostancı Gösteri Merkezi'nde hayranları ile buluşmaya hazırlanıyor.

Şebnem Ferah'tan sonra, 21 Şubat'ta Yeni Türkü şarkılarını senfoni orkestrası eşliğinde seslendirecek. 23 Şubat'ta Nil Karaibrahimgil, 28 Şubat'ta Pinhani müzikseverlerle buluşacak. 8 Mart'ta Haluk Levent'in sahne alacağı, 11 Nisan tarihinde MFÖ ile baharı karşılayacak Atlantis Yapım Konserleri, 17 Nisan tarihinde Selda Bağcan Senfonik konser ve 19 Nisan'da Yüzyüzeyken Konuşuruz ile devam edecek.


RUH VE BEDEN SAĞLIĞI İÇİN...
Macaron yayınları, kişisel gelişim alanında kaynak niteliğindeki 'Bana Fark Etmez' isimli kitabı okuyucuların beğenisine sundu. Kişisel gelişim uzmanı Turhan Güldaş yeni kıtabında; hayatın zorluklarına karşı her şartta "benim için hiç dert değil" diyebilmenin yarattığı mucizevi sonuçları anlatıyor. Sağlıklı yaşam alanında ise eski metotların modern yorumları sıklıkla gündeme geliyor. Bu metotlar arasında, etkileri gün geçtikçe daha çok kabul göreni, hiç kuşkusuz modern mayr metodu. İç hastalıkları uzmanı ve avusturya tabip odası onaylı mayr hekimi DR. Hasan İnsel, mayr metodunun inceliklerini ele aldığı kitabı 'sindirim sanatı' ile sağlıklı yaşam ve geriye yaşlanmanın sağlıklı sindirimden geçen püf noktalarını ve bize kazandırdıklarını anlatıyor.


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.