Hafta sonu izlenmesi gereken filmler...

Rupert Goold’ün yeni filmi ‘Judy’, ünlü Hollywood yıldızı Judy Garland’ın hikayesini anlatıyor. Judy’yi, Renee Zellweger oynuyor.

Hafta sonu izlenmesi gereken filmler...

SADİ ÇİLİNGİR sadicilingir@ sadibey. com / www.sadibey. com

Renee Zellweger'in sinema ve sahnenin en büyük efsanelerinden Judy Garland'a hayat verdiği 'Judy', Rupert Goold tarafından yönetiliyor. Garland'ın Londra'ya yerleştikten sonraki parlak olduğu kadar zorlayıcı son günlerini anlatan filmin oyuncu kadrosunda performansıyla göz kamaştıran Zellweger'in yanı sıra Rufus Sewell, Jessie Buckley ve Judy Garland'ın kızı Liza Minnelli rolünde Gemma-Leah Devereux yer alıyor.

Film, çocuk yaşta ünlü olan, 'Oz Büyücüsü'yle yıldızı parlayan, 'Somewhere Over the Rainbow' şarkısı hala söylenen, Hollywood tarihinin en büyük müzik yıldızı Judy Garland'ı sahnedeki benzersiz başarısı, müthiş esprilerinin yanında kişisel trajedisiyle beyazperdeye taşıyor. 'Judy', Atlanta Eleştirmenler Birliği, Britanya Bağımsız Sinema Ödülleri (BIFA), Hollywood Film Ödülleri ve Palm Springs Film Festivali'nde Renee Zellweger'e En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü getirdi. Film, Türkiye'de 3 Ocak'ta gösterime girdi.


Baba parası
Selçuk Aydemir'in yönettiği ve Ahmet Kural, Murat Cemcir, Devrim Yakut ile Rasim Öztekin'in oynadığı filmde ülkenin en zengin insanının gayri meşru çocukları, babalarının ölümü üzerine büyük bır servete konar. Birbirinden farklı karaktere, kültüre, yaşam tarzına sahip olan kardeşler, kendilerine düşen payı almak için harekete geçtiklerinde beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalırlar. Kardeşler, yasal mırasçı olmalarına rağmen, mirasın tamamına sadece birisi, en kötü huylu olanı sahip olabilecektir.

IP MAN 4: Final
Wilson Yıp'ın yönetmen koltuğunda oturduğu IP MAN filminin devam halkası olan yapımda Donnie Yen bir kez daha IP Man'e hayat veriyor. Danny Chan, Scott Adkins'in oynadığı filmde; dövüş sanatını kötüye kullananlara karşı savaş açan IP Man, güç, ustalık ve tevazuyu birleştirerek birçok öğrenci yetiştirmiş, yaşayan en büyük ustadır. Ip Man'in kendisini bu sefer Amerika'da bir mücadele içerisinde bulmasını anlatıyor. Sadece dövüş sanatlarıyla değil, yaşam felsefesiyle de tüm dünyayı etkileyen IP MAN'ın vedası bir sinema şölenine dönüşüyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.