Plan yapmadan önce mutlaka göz atın!

İstanbul Galata’da açılan Türkiye’nin ilk interaktif sanat deneyimi müzesi ‘Happy Hour’, sürekli değişen konseptiyle misafirlerine renkli bir dünya sunuyor.

Plan yapmadan önce mutlaka göz atın!

NAZAN ORTAÇ nazan.ortac@sabah.com.tr

Deneyim müzesi mutluluk saçıyor

Türkiye'nin ilk interaktif sanat deneyim müzesi İstanbul Galata'da! Ayrı ayrı konseptlerle tasarlanmış odalarda ziyaretçiler, sanatı dışarıdan izlemektense sanatın bir parçası olacak ve her odada farklı bir deneyim yaşayacaklar. Bu deneyimleri de fotoğraf ve videolarla unutulmaz anılara dönüştürme şansı yakalayacaklar. Happy Hour pop-up müze modelinin Türkiye'yle ilk tanışması Mayıs 2019'da gerçekleşti. Sürekli değişen konseptleri ile renkli bir dünyaya açılan bu oluşumun şimdiki konsepti işe Kış Harikalar Diyarı oldu. Müzeye gelenler, bu yolculuk süresince kardan adamlardan, hediye kutularına geçerek hem bu ahenkli dünyanın bir parçası olurlar hem de her adımlarında unutulmayacak renkli bir deneyimle karşılaşacaklar. Birçok markayla işbirliği de yapan bu içerik cennetinin kurucusu Kaan Dönmez, bu oluşumun Türkiye sanat dünyasına farklı bir nefes katmasını ve gelenlerin 1 saatliğine de olsa hayatın yorucu ve gri havasından uzaklaşıp renkli bir dünyaya girmelerini hedefliyor.

Ödüllü Sanatçılar Aynı Sergide
Uluslararası sanat fuarlarına Türk sanatçıları taşıyarak övgüyle Söz edilmesini sağlayan Gama Art Gallery, bu kez genç kuşağın ödüllü isimlerini 'şiirsel formlar' adlı karma sergisiyle bir araya getirdi. 14 mart'a kadar Gama Art Gallery'nin Beyoğlu Merkez Binasında sanatseverlerin izlenimine sunulan sergide, Uluslararası Sanat arenasında eserlerinden övgüyle söz edilen ödüllü sanatçı Yiğit Dündar, 2019 yılı aralık ayında dünyanın en prestİjlİ sanat fuarlarından birisi olan Art Miami'de yapıtlarıyla ilgiyi üzerlerine toplayan Nihan Yardımcı Çetinkaya ve Beste Alparat'ın yanı sıra Jülide Zeynep Günce'nın eserleri yer alıyor.

7 MART CUMARTESI
PAUL EMERY
RICHMOND NUA
WELLNESS-SPA / SAPANCA

Kuantum duygusal ve fiziksel terapisinin yaratıcısı, 'Dünyanın En İyi spiritüel Terapisti' ödüllü Paul Emery, Richmond Nua Wellness - Spa'nın davetlisi olarak 7-29 mart tarihlerinde Türkiye'de. Hollywood'dan yıldızlarından Kraliyet Ailesi'ne, birçok ınsanın hayatına dokunan Paul Emery ile hayatınızı olumsuz etkileyen tüm faktörlerden tek seansta kurtulabilirsiniz. 7-15 mart arasında Sapanca'da olan Paul Emery, 19-29 mart'ta Beyoğlu'ndaki Richmond İstanbul'da.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.