Tati̇le gi̇derken bavul hazırlamanıza gerek yok! Bahamalar

Bahamalar’daki lüks bir otel, misafirlerini bavul hazırlama ve taşıma derdinden kurtarıyor. Elinizi kolunuzu sallayarak gittiğiniz oteldeki villanızda sizi, lüks markalardan oluşan ve her ihtiyacınızı karşılayacak bir gardırop karşılıyor.

Tati̇le gi̇derken bavul hazırlamanıza gerek yok! Bahamalar

ŞERİF ERCAN serif.ercan@sabah.com.tr

Tatile gitmenin en sıkıcı yanı herhalde bavul hazırlamaktır. Gideceğiniz yere uygun kıyafet ve aksesuar seçmek ve onları bavullara sığdırmanın yanı sıra, "unuttuğum bir şey var mı" veya "fazla eşya mı aldım" kaygısı tatil öncesi gerginlik yaratır. Misafirlerine bu gerginliği yaşatmak istemeyen Four Seasons'ın Bahamalar'daki oteli 'Ocean Club', 'No Luggage Required' adlı özel bir paket hazırlamış. Bu paketi satın alırsanız, bavula gerek olmuyor, yanınıza sadece pasaportunuzu alıp Bahamalar'ın yolunu tutuyorsunuz. Paketin çıkış noktası, Ocean Club'ın bünyesindeki lüks butik Carlo Milano... 'No Luggage Required' tatiliniz, otele gitmeden birkaç hafta önce başlıyor. Bedeniniz, stiliniz ve renk tercihleriniz ve otelde yapacağınız aktivitelerle ilgili soruların yer aldığı bir ankete cevap veriyorsunuz. Ondan sonrası Carlo Milano stilistlerine kalıyor. Stilistler, plaj giysilerinden kol saatine, iç çamaşırdan güneş gözlüğüne kadar, tatil boyunca kullanacağınız her giysi ve aksesuarın olduğu bir gardırop size bekliyor oluyor.

Gardıroptaki eşyalar, Etro, Roberto Cavalli, Versace ve YSL, La Perla, Bottega Veneta ve Christian Louboutin gibi markalarının en son koleksiyonlarından... Otele vardığınızda okyanus manzaralı villanızda, stilistler seçimlerini sizin beğeninize sunuyor. Seçilen giysiler tam bedeninize göre ayarlanırken siz de şampanyanızı yudumluyorsunuz. Ocean Club'ın üç farklı 'No Luggage Required' paketi bulunuyor; Beachgoer, Weekender ve Jetsetter... Rahat görünüme odaklanan Beachgoer'da, Frescobal beyaz keten gömlek ve Versace parmak arası terliklerle eşleştirilmiş gri Etro şortlar yer alıyor ve fiyatı 7 bin 500 dolar. 15 bin dolar olan Weekender, gündüzden geceye kadar çeşitli seçenekler sunuyor ve Versace Cruise'dan beyaz Saint Laurent Alpha Sigma spor ayakkabılarına ve Persol güneş gözlüklerine kadar birçok şeyi içeriyor. Jetsetter paketinin fiyatı ise 50 bin dolar ama bu pakette de yok yok. YSL Chelsea botlarından siyah Versace denim ve desenli Etro tişörtlere kadar ve saatten mücevhere kadar her şeyin yer aldığı sekiz farklı kombin oluşturuluyor. Ayrıca gardırobunuz tatil sonrası adresinize gönderiliyor. Karayipler'deki Bahamalar'da Four Seasons'un lüks oteli Ocean Club'da, 'No Luggage Required' paketiyle bir tatil deneyimi sizce de efsane olmaz mı...

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.