Film izlemeden önce mutlaka göz atın!

Japon yönetmen Takashi Miike’nin yeni filmi ‘İlk Aşk’, Tokya’da geçen bir geceyi anlatıyor. Filmde aşk da var, cinayet de, eğlence de...

Film izlemeden önce mutlaka göz atın!

SADİ ÇİLİNGİR sadicilingir@ sadibey. com / www.sadibey. com

Hareketli ve eğlenceli bir film

İlk Aşk (First Love), sinemanın en aşırı, en ele avuca sığmaz, tartışmalı yaratıcılarından Takashi Miike'nin Cannes'da 'Yönetmenlerin On Beş Günü' bölümünde gösterilen son filmi ve 90. yapıtı. İzleyiciyi şaşırtacak ve sarsacak sürprizleri filmlerinden esirgemeyen Miike, manga, samuray, korku ve canavar filmlerinden bir kez daha aksiyon - macera - yakuza diyarına geçiş yapıyor. Tek bir gece boyunca Tokyo'da geçen filmde, beyin tümörü teşhisi konulan bahtsız bir boksör, masum bir telekıza aşık olur. Ama kötü adamlar tabii ki peşlerini bırakmaz. Mafya ve kara film öğeleri, şiddet, romantizm ve komik sekanslarla dolu bu amansız "ucuz roman" akıl almaz cinayetler, hayaletler, animasyon bölümlerle çok hareketli, çok eğlenceli ve çok kanlı bir seyirlik. Filmin başrollerini Masayuki Deal, Mami Fujioka, Sakurako Konishi ve Masataka Kubota paylaşıyor.

MÜRİT
Severin Fiala ile Veronika Franz'in yönettiği ve Richard Armitage, Riley Keough, Alicia Silverstone ile Jaeden Martell'in oynadığı filmde, iki çocuğuyla yaşayan Richard, ikinci evliliğine hazırlanmaktadır. Sevgilisi Grace ve çocukların kaynaşmasını istediği için birlikte şehirden uzakta bir dağ evine giderler. Grace, çocukların kendisinden hoşlanmaları için elinden geleni yapmaktadır, ancak çocukların tek isteği babalarinin Grace'den ayrılmasıdır. Geçmişte yaşadiği travmalarla boğuşan Grace, dağ evinde bir takim tuhaf olaylara şahit olur.

BLOODSHOT: DURDURULAMAZ GÜÇ
David S. F. Wilson'un yönettiği ve Vin Diesel, Eiza Gonzalez, Sam Heughan ile Toby Kebbell'in oynadığı filmin konusu şöyle: Bir çatışmada öldürülen asker Ray Garrison, süper kahraman Bloodshot olarak hayata döndürülür. Bloodshot, damarlarında dolaşan nano teknoloji ordusu ile artık durdurulamaz bir güçtür. Çok güçlüdür ve kendini anında iyileştirebilmektedir. Bedenini kontrol eden şirket, zihnini ve hatıralarını da kontrol edebilmektedir...

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.