Annemle özel bir gün

Bu özel günde, ister annesi yanı başında olan şanslı ''Çocuk''lardan olun ister uzakta, onunla unutulmaz bir ''Anneler Günü'' geçirebilirsiniz. İşte aranızdaki bağı güçlendirecek eğlenceli etkinlik önerilerimiz...

Annemle özel bir gün

Hazırlayan: Aysun Orhan

Sabah ondan erken uyanıp sağlıklı, enerji veren, besleyici bir kahvaltı hazırlamaya ne dersiniz? Sofranızı bahar çiçekleriyle süslemeyi unutmayın. Anneniz uzaktaysa, onun en sevdiği yemekleri, hediyenizi ve çiçeğinizi hazırlayıp kapıdan bırakabilirsiniz. Doya doya sarılmanın yerini tutmaz ama sosyal mesafeden de olsa yüzündeki gülüşü görmeye değer!

Evde kaldığınız bugünleri annenizle aranızdaki bağı kuvvetlendirmek için güzel bir fırsata çevirebilirsiniz. Onun en çok sevdiği kahveyi yapıp evin en keyif aldığınız köşesine geçin ve annenizle içten bir sohbet edin. Teknolojinin en güzel yanı dünyanın neresinde olursak olalım bizi sanal ortamda da olsa buluşturması. Anneniz uzaktaysa, birlikte bir kahve saati belirleyin ve görüntülü konuşarak karşılıklı kahvelerinizi yudumlayın.

Anne yemekleri gibisi var mı? Ne zamandır yapmak istediğiniz ama bir türlü zaman bulamadığınız kendi "Annemin Yemekleri Workshop"ınızı yapmaya ne dersiniz? Onu yemek yaparken videoya çekip, notlar alabilir, sonsuza dek saklayacağınız bir anı oluşturabilirsiniz. Anneniz yanınızda değilse, onunla aynı anda mutfağa girin. Birbirinizi görüntülü arayın ve "Annemin Yemekleri Workshop"ını online olarak gerçekleştirin.

Annenizin yaşına uygun olarak birlikte hafif egzersizler, meditasyon ve nefes teknikleri yapın. Normalde yapmadığı bu tarz etkinliklerle birlikte enerjinizi yenileyin ve titreşiminizi yükseltin. Uzakta olan annenizle yine görüntülü olarak aynı anda bunu yapabilirsiniz.

Annenizle birlikte biraz da ciltlerinizi şımartmaya ne dersiniz? Birlikte el, ayak bakımı, cilt temizliği, maske veya makyaj yaparken aynı zamanda ondan kendi güzellik ve bakım sırlarını öğrenebilir, siz de ona yeni çıkan çok amaçlı ve kullanışlı ürünlerden, teknolojilerden bahsedebilirsiniz.

Korona günleri olmasa belki de annenizle beraber bu özel günde keyifli bir geziye çıkmayı, müzeye veya konsere gitmeyi düşünüyordunuz. Üzülmeyin, birçok müze ve turizm şirketi bu ihtiyacımızı sanal olarak karşılamamız için elinden geleni yapıyor. Birlikte veya uzakta olsanız da, aynı anda bu seminer, gezi ve konser etkinliklerine katılabilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.