Aslıhan Turan: ''Her gün şükrediyorum''

Hepimizi etkisi altına alan pandemi sürecinde “Evde Kal” çağrılarına uyarak evlerimizde kaldık hem kendimizi hem de sevdiklerimizi düşünerek. Evde kaldığımız bu günlerde de hemen hepimiz evlerimize daha bir özen gösterir olduk; kimimiz odasını yeniden dek

Aslıhan Turan: ''Her gün şükrediyorum''

Haber: Gülçin İşler Fırat gulcin.firat@sabah.com.tr

Milli futbolcu Arda Turan'ın ikinci çocuğuna hamile eşi Aslıhan Turan, karantina günlerini eşi ve oğluyla geçirdiğini ve bundan çok keyif aldığını söylüyor.

En sevdiğim köşe her zaman burası yani bahçemiz. Sadece karantinaya özel değil çünkü bahçemde, temiz havada oturmak bana keyif veriyor. Hatta bazen hava soğuk olduğunda tenteyi açıp şömine eşliğinde de kullanıyorum. Burayı daha önceden dekore etmiştim ettiğim günden beride değişiklik yapmadım. Sade ama şık buluyorum. Değiştireceğimi sanmam.

BİR GÜNÜ NASIL GEÇİYOR?
Karantina günlerim eşim ve oğlumla geçiyor. Hamza çok hareketli olduğu için genelde beraber aktiviteler yaparak zaman harcıyoruz ve bundan da son derece zevk alıyoruz. Sabahtan akşama kadar beraberiz. O yüzden evde hiç sıkılmıyorum. Karantina hayatımıza birazcık daha sabır kattı diyebilirim. Evrenin vermek istediği bazı mesajlar olduğunu düşünüyorum. En önemlisi ailem ve kendim bu süreci sağlıklı geçirdiğimiz için buna şükrediyoruz.

ÖNERİLER:
-BU ARALAR BELGESEL ÇOK İZLİYORUM. EN SON 'BABIES' VE 'THE LAST DANCE' İZLEDİM.
-EŞİM ÇOK SEVDİĞİ İÇİN İSPANYOLCA FİLMLER İZLİYORUZ VE SON ZAMANLARDA HER İZLEDİĞİMİZ İSPANYOL FİLMİNİ BEĞENİYORUZ. 'CONTRATIEMPO'YU İZLEMEYENLERE TAVSİYE EDEBİLİRİM. DİZİ OLARAK 'PEAKY BLINDERS', 'THE SINNER', 'THE ENGLISH GAME' VE 'AŞK 101' ÖNEREBİLECEKLERİMDEN…

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.