Feryal Gülman: ''Güvenli tatil rotası oluşturdum''

Pandemi döneminde pek çok insan evlerinde kalarak salgının yayılmaması için karantinaya girdi. Cemiyet hayatının sosyalliğe alışkın simaları bu dönemi evlerinde kurallara uyarak geçirdiler. Henüz tam atlatamamış olsak da yaz aylarının gelmesi hepimizi dah

Feryal Gülman: ''Güvenli tatil rotası oluşturdum''

HAZIRLAYAN MELİH TÜRK melih.turk@sabah.com.tr

Uzun süren karantina döneminden sonra tatile çıktınız. Tatile çıkmak için tereddüt ettiniz mi, kaygılarınız var mıydı?
Bu sene tatil hepimiz için zor. Elbette tereddüt ettim ama güvenli olduğuna inandığım şekilde bir tatil rotası kararı aldım.

Nerede tatil yapıyorsunuz, neden orayı tercih ettiniz?
Bodrum'dayım. Evde geçirmeyi çoğumuz gibi tercih ediyorum ama oğlum otelde kalıyor. Bir ara da Alaçatı'ya tatile gittim.

Tatiliniz nasıl geçiyor, daha önceki tatillerden farkı var mı?
Daha önceki tatillerden farklı, hijyen kuralları önceliğimiz. Çok dikkatli davranıyoruz.

Pandemiden dolayı tatilde nelere dikkat ediyorsunuz?
Aslında İstanbul hayatından çok farklı değil. Arkadaşlarımızla buluşuyoruz ama evlerde buluşmaya dikkat ediyoruz.

Konakladığınız veya yeme-içme ve eğlence için gittiğiniz turistik mekanlarda pandemiye karsı önlemleri nasıl buldunuz, bu konudaki gözleminiz neler?
Turistik mekanlarda hijyen kurallarına dikkat ediliyor. Zaten herkes dikkatli ve bilinçli benim gözlemim. Şimdiden sonra bu şekilde dikkat ederek hayatımızı sürdürmemiz gerektiği için hepimiz yeni alışkanlıklarımıza adapte olmalıyız diye düşünüyorum. Evde kalmaktan farklı bir süreç çünkü.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.