Ceylan Çapa: ''O hayatımın ayrılmaz bir parçası''

İş, cemiyet ve sanat hayatından, evcil hayvanları ile sosyalleşmek ya da sosyalleşememek konusunda aradaki ikilemi ortadan kaldırmış yedi kişi ile buluştuk ve minik dostlarla tatillerinin nasıl geçtiğini konuştuk. Birbirlerine olan bağlılıkları, yazlık me

Ceylan Çapa: ''O hayatımın ayrılmaz bir parçası''

YAZI İREM ORHAN irem.orhan@sabah.com.tr

Alice benim için hayatımın ayrılmaz bir parçası olduğundan onu tatilde de yanımdan ayırmıyorum. Fakat kendisi fazlaca hareketli olduğu için sayesinde ben de sürekli hareket halindeyim. Diğer bir taraftansa, o çok duygusal bir köpek ve olumlu, olumsuz içinde bulunduğumuz her duyguyu anlayabiliyor. Her duygumdan ve davranışımdan etkileniyor. Bu yüzden de köpek sahibi olmak, hem çok güzel bir his hem de büyük bir sorumluluk getiriyor. Evcil hayvan sahibi olmak isteyenlerin bu sorumluluğun farkında olması gerekiyor.

"DIŞARI ÇIKARKEN ONU YANIMA ALMAZSAM AKLIM KALIYOR"
Alice, boy olarak küçük olduğu için belki de, birlikte dışarı çıktığımız zamanlarda mekanlarla henüz bir sıkıntı yaşamışlığımız olmadı. Akşam yemekleri hariç her yerde yanıma alabiliyorum onu. Zaten kimseyi rahatsız etmiyor. Dışarı çıkarken onu götürebildiğim kadar çok yere götürmek istiyorum yoksa zaten aklım tamamen onda kalıyor ve kıyamıyorum.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.