İznik’ten New York’a moda yolculuğu

Raisa Vanessa İlkbahar Yaz ‘21 Lake House Koleksiyon defilesi İznik Gölü’nde, tablo gibi bir manzara eşliğinde gerçekleşti. Sazlıkların içinden yürüyen modeller ile teatral bir gösteri niteliğinde tasarlanan sunum, New York Moda Haftası kapsamında dijital

İznik’ten New York’a moda yolculuğu

YAZI İREM ORHAN irem.orhan@sabah.com.tr

Global çaptaki başarılarına bir yenisini daha ekleyen Raisa Vanessa, New York Moda Haftası kapsamında gerçekleştirdikleri dijital defile ile yeni koleksiyonları Lake House'yi sergiledi. Üçüncü sezonunda da tasarımlarıyla New York Moda Haftası'nda yer alan markanın kurucuları Raisa ve Vanessa Sason'un 71 look'tan oluşan yeni koleksiyonunda, altın deniz kabukları ile parlak payetlere eşlik eden kalın zincirler ilk bakışta göze çarpan detaylardan. Geleneksel zarafeti cüretkar bir feminenlik ile buluşturdukları tasarımlarında, doğayla yeniden buluşmayı anlattıklarını belirten tasarımcılar, markada görmeye alışık olduğumuz ışıltıyı doğanın ışıltısı ile zenginleştirdiklerini söylüyor. Bunu da gözalıcı Raisa Vanessa kadınının doğal ışıltısı ile resmetmek istediklerini dile getiriyorlar.


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.