Raşit Bağzıbağlı: “Moda haftasında dijital açılımın olması gurur verici”

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un (MBFWI) yeni sezonu, pandemi nedeniyle dijital olarak gerçekleşecek. Etkinlikte yer alacak ünlü modacılar da görüşlerini Şamdan Plus ile paylaştı.

Raşit Bağzıbağlı: “Moda haftasında dijital açılımın olması gurur verici”

Beni en heyecanlandıran tarafı seyircisiz olarak bu organizasyonun yapılması. Davetliler olmadan nasıl olacağını çok merak ediyordum. Yeni normalde çekimleri yapılan defile bana çok büyük keyif verdi. İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) ve Moda Tasarımcıları Derneği (MTD) tarafından bize vadedilen güzel şeyler oldu. Yurtdışındaki platformlarda daha büyük destek göreceğimiz konusu beni fazlaca heyecanlandırdı. Dünya genelinde herkes yeni bir formül arıyor defilelerini sergilemek için. İstanbul'un moda haftasında da böyle bir açılımın olması ve dünya moda dünyasına en profesyonel şekilde uyulması beni gururlandırdı. Organizasyonda emeği geçen herkesi tebrik ederim. Çekimler kusursuzdu.

'Defilede yalnızca Türk modeller var"
Koleksiyon anlamında ise bir değişiklik yaptığım söylenemez. Couture koleksiyonu olarak her zaman 50-60 parçalık koleksiyonlar gösterirken bu sefer daha kompakt olup sadece gerçekten inandığım 25 parçayı göstermeyi tercih ettim. Onun dışında bence işin en keyifli tarafı da sadece Türk modeller kullanmamız oldu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.