Özlem Süer: “Hedefimiz moda arenasında yer edinmek”

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un (MBFWI) yeni sezonu, pandemi nedeniyle dijital olarak gerçekleşecek. Etkinlikte yer alacak ünlü modacılar da görüşlerini Şamdan Plus ile paylaştı.

Özlem Süer: “Hedefimiz moda arenasında yer edinmek”

Sadeleşen, yavaşlayan zamanların hayatımızın en parlak ve ışıklı yerine dokunması, çok heyecanlandırmakla birlikte, bir ilk olarak mükemmeli yaratma kaygısını da beraberinde getiriyor. Beklentilerimiz, uluslararası moda arenasında tanıtım ve satış odaklı bir bütünün parçası olabilmek. Moda haftasının çok dikkat çekici olacağını ve bu rafine yaklaşımın ses getireceğini öngörüyorum.

"Yeni dünya düzenindeki yeni kadının kendini arayış yolculuğundan esinlendik"
Koleksiyonun genelinde deneysel bir yaklaşım benimseniyor. Stiller, dokular ve formlar arası zıtlık ilişkileri, post pandemik dünyanın zıtlıklar içerisinde kendini konumlandırma arayışından yola çıkıyor. Detaylar heykelsi yaklaşımlarla şekilleniyor. Özlem Süer imzası drapaj tekniğiyle üretilen bu koleksiyonda altın çağını yaşıyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.