Sonbahar düğünü

Özel günün heyecanıyla her detayı kusursuzca tasarlamak ve düğününüzü herkes için unutulmaz kılmak istediğinizi biliyoruz. Sonbahar trendlerini keşfederek düğün hazırlığına başlayabilirsiniz.

Sonbahar düğünü

HAZIRLAYAN ÖZGE ZEKİ ozge.zeki@sabah.com.tr

MASA DÜZENİ
Düğün yemeği̇ni̇zi̇n konsepti̇ni̇ masa aksesuarlariniza da yansıtın. Bu doğal ve şık görünümü davetli̇leri̇n i̇si̇mli̇kleri̇yle tamamlayabili̇rsi̇ni̇z.

Geli̇n buketi̇nde canlI ya da yapay çi̇çekleri̇ terci̇h edebi̇li̇rsi̇ni̇z. Buketi̇ni̇zi̇ aynı tonlardaki̇ çi̇çeklerden yapılan bi̇r taçla tamamlamak da şık bi̇r detay olabi̇li̇r. Orki̇de çi̇çeklerle koyu tonlarda hazırlanan buketler sonbahar-kış sezonunda daha çok terci̇h edi̇li̇yor.

NOSTALJİK DETAYLAR
Düğün mekanlarında doğru ışıklandırma çok önemli̇. Nostalji̇k bi̇r konsept yaratmayı hedeflerseni̇z asma ışıklardan yardım alabi̇li̇rsi̇ni̇z. Ancak özel fotoğraf çekiminiz için az ışık riskli olabilir. Bu nedenle çekime yeterince zaman ayırdığınızdan emin olun.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.