Ayrıcalıklı deneyimler dünyası

Günlük yaşama değen ayrıcalıklarıyla hayata keyif ve konfor katan Turkcell Platinum Black dünyası, Rüya Büyüktetik’in de radarında. Başarılı influencer ile programın detaylarını keşfe çıktık.

Ayrıcalıklı deneyimler dünyası

YAZI İREM ORHAN
FOTOĞRAF BETÜL YAZICIOĞLU

Turkcell Platinum içinde en zengin mobil paketlere sahip, daha fazla ayrıcalık sunan ve en hızlı müşteri hizmetleri deneyimini yaşatan Turkcell Platinum Black, hayata keyif, keşif ve konfor katıyor. Odağında, kültür-sanat, alışveriş ve evde keyif gibi pek çok ayrıcalığı bulunduran program, müşterilerine bambaşka bir kullanıcı deneyimi yaşatıyor. Ayrıcalıklara erişmenin yolu ise Platinum uygulamasını kullanmaktan geçiyor. Sizinse tek yapmanız gereken Platinum Black paketlerini kullanmak ve Platinum uygulamasını indirmek oluyor.

Turkcell Platinum Black müşterisi olmanın büyük bir keyfe dönüştüğü ayrıcalıklar dünyasını yılın son günlerinde başarılı influencer Rüya Büyüktetik ile Zorlu AVM'de deneyimledik.

DAHA FAZLA AYRICALIK

Turkcell Platinum Black, Turkcell Platinum içinde en zengin mobil paketlere sahip olması ve en hızlı müşteri hizmetleri deneyimini yaşatmasıyla da Rüya Büyüktetik'in öncelikli tercihi. Sunulan bu ayrıcalıklar kapsamında, her ay mobilde geçerli 5 GB hediye internet, Platinum uygulamasında kullanıcıları bekliyor. 7/24 Platinum Black Müşteri Hizmetleri ile kişiye hızlı çözüm ve Platinum Hizmet ekibi bir telefonla ayrıcalıklı hizmetler sunuyor. Daha da önemlisi, mobil ve sabitte Turkcell Platinum kullanan müşteriler, limitsiz ev interneti kullanma hakkına da sahip oluyor.

BLACK FARKIYLA KİTAP ALIŞVERİŞİ

"Kitap okumayı seven birine kitaptan daha güzel hediye var mı?" diyor Rüya Büyüktetik ve başlıyor hediye kitaplarını seçmeye! Platinum Black, hayatın pek çok alanında sunduğu ayrıcalıklarına alışverişte de devam ediyor ve kitap kurtlarına D&R'da geçerli hediye kitap ayrıcalığı sunuyor. Platinum Black müşterileri hediye kitaplarını almak için Platinum Uygulamasını ziyaret ediyorlar. Platinum Black müşterilere özel kampanya sayfasından Platinum şifrelerini alıyorlar. Böylelikle de D&R online mağazada veya herhangi bir D&R mağazasına gidip 25 TL değerindeki hediye kitap ayrıcalığından yararlanabiliyorlar. Tek yapmaları gereken şifrelerini kullanmak. Yalnız kampanyadan yararlanmak için D&R kart sahibi olmak gerekliliğini de unutmamak gerekiyor.

HEDİYE BİLET AYRICALIĞI

Zorlu PSM'deki online etkinliklerde geçerli hediye biletleri ile sanatseverlerin kalp atışlarını hızlarından bir ayrıcalık sunan Platinum Black, bu özelliğiyle Rüya Büyüktetik'i de heyecanlandırıyor. Bu kapsamda Platinum Black müşterileri, pandemi döneminde Zorlu PSM'de yer alan online etkinlikler için hediye biletlerini uygulama üzerinden alabiliyorlar. Seçili ekinliklerde geçerli hediye biletlerini almak için Platinum şifrelerini uygulamadan alıp, Passo üzerinden şifrelerini girerek hediye biletlerini kullanabiliyorlar. Böylelikle de etkinliği, belirtilen tarihte online.zorlupsm.com üzerinden ev konforunda izleme keyfi ni yaşıyorlar.


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.