Tarihin tam merkezin

Bir tarihin yani Sultanahmet’in kalbinde, eşine pek rastlanılmayacak türden bir konaklama deneyimini keşifteyiz.

Tarihin tam merkezin

YAZI İREM ORHAN

Şehrin en ünlü yapılarının büyük bir bölümünü içinde bulunduran Sultanahmet'in kalbinde konumlanan Hagia Sofia Mansions Curio Collection by Hilton, misafirlerine ayrıcalıklı bir İstanbul deneyimi sunuyor. Bölgenin kültür mirasını korumak üzere özenle hazırlanan proje, toplam 9 bin metrekarelik alanda, 78 oda ile hizmet veriyor. Konuklarına Ayasofya Müzesi ve Topkapı Sarayı'na komşuluk etme imkanı tanıyan otel, dünya standartlarının üzerindeki hizmet kalitesi ve sunduğu lezzet şöleni ile de alkış topluyor.

ÜSTÜN MİSAFİRPERVERLİK
Tarihten de bilindiği gibi, otelin bulunduğu Soğuk Çeşme Sokağı'ndaki evler Osmanlı döneminde sarayda görevli üst düzey çalışanların ve misafirlerin yaşadığı evler. Hagia Sofia Mansions Curio Collection by Hilton, özel hizmet anlayışıyla Osmanlı saray konukseverliğini otelde de devam ettiriyor. Bu doğrultuda o dönemlerin kıyafetleri ile de görselliği sağlanan 'Guest Ambassador' yani 'Misafir Elçileri' otel konuklarını olabilecek en üst düzeyde rahat ettirmek üzere hizmet sağlıyorlar. Misafirler, girişten itibaren 'Misafir Elçileri' tarafından karşılanıyor ve otelden çıkışlarına kadar yüz yüze iletişim ile diledikleri her türlü hizmeti alıyorlar.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.