Hem akıllı bileklik hem kulaklık

Spor yaparken, müzik dinlerken kullandığımız cihazların bizi her koşulda desteklemesi şart ve her koşulda size kesintisiz hizmet vermeli. İşte, yeni nesil aksesuarlar artık buna göre tasarlanıyor.

Hem akıllı bileklik hem kulaklık

Akıllı telefon ve aksesuarlarını her koşulda kullanmak istiyoruz. Günlük hayatında sık telefon görüşmeleri yapan ve sağlıklı yaşama da önem veren kişiler için tasarlanan Huawei Talkband B3 Lite akıllı bileklik, aynı zamanda bluetooth kulaklık olarak da kullanılıyor. Klipslere bastırarak çıkarınca aktif olan kulaklık, telefon görüşmesi yaparken, video izlerken veya müzik dinlerken de kullanılabiliyor. Özellikle toplu taşımada ve kalabalık ortamlarda gelen sesli mesajları dinlemek ve sosyal medyada videolar izlerken kullanmak için hızlı ve pratik çözüm. 10 metreye kadar Bluetooth bağlantı desteği ile telefondan uzaklaşıldığında da bildirimleri görebilmeye ve konuşma yapılabilmesine olanak sağlıyor. Telefon araması geldiğinde kulaklığı çıkardıktan sonra konuşma otomatik olarak başlıyor. Ayrıca aynı anda iki farklı telefonla bağlantı desteği de mevcut. Konuşma yaparken arka plandaki gürültüyü tespit ederek engelliyor ve kaliteli bir telefon görüşmesi yapılmasını sağlıyor. Bu sayede kalabalık ve gürültülü ortamlarda özel görüşmeler çok daha rahat yapılabiliyor. Ayrıca bileklik üzerinden gelen aramayı sessize almak, aramayı reddetmek veya son aranan kişiyi tekrar aramak da mümkün. TruSleep 2.0 ile uyku düzenini de takip edebiliyor. Koşu ve yürüyüş yaparken de size yardımcı olacak egzersiz verileri sunan ürün, yakılan kalori, ne kadar süre egzersiz yapıldığı gibi verileri de gösteriyor. 4 güne kadar kullanım süresi sunan ve sadece 2 saat içinde şarj olabilen pili ile TalkBand B3 Lite günlük hayatı kolaylaştırarak profesyonel bir destek sağlıyor.


Güvenli ve güçlü bilgisayar hayat kurtarıyor
Bugüne dek 140 milyondan fazla satan Thinkpad Serisinde her zaman tasarım ve mühendisliğe odaklanarak birinci sınıf güvenlik ve dayanıklılık sunan Lenovo, bu sayede son kullanıcıların güvenini kazandı ve birinci sınıf bir dizüstü bilgisayar deneyimi yarattı. Lenovo, 2019 yılı için mühendisliği temelden ele alarak 'Akıllı bağlantı' prensiplerini benimsedi. Bu bağlamda şirket, kullanıcı deneyimini tüm yönleriyle analiz ederek, değer katan yeniliklere odaklandı. İnternet üzerinden konuşturma, hatta konferans sunmak büyük avantaj. Voip konferans deneyimi, çoğu kez düşük ses kalitesi, konuşmalarda ses karışması ve dikkat dağıtıcı arka plan sesleri gibi sorunlar yüzünden sekteye uğrar. Lenovo Ise Thinkpad t ve x serilerİne ilk kez eklediği çift uzak alan mikrofon sayesinde özellikle katılımcı sayısının yüksek olduğu durumlarda ve gürültülü ortamlarda voip konferans performansını artırırken, Dolby Audiotm sayesinde ses kalitesini büyük oranda iyileştiriyor.

KISA KISA...

İÇERİK ZENGİNLEŞİYOR GÖRÜNTÜ KALİTESİ ARTIYOR
LG TV'LER, AYDINLIK KOŞULLARDA BİLE, OLAĞANÜSTÜ BİR HDR DENEYİMİ SAĞLAMAK İÇİN DOLBY VISION FORMATINDAKI İÇERİKLERİ DESTEKLİYOR. İKİNCİ NESIL ALPHA 9 AKILLI İŞLEMCİ, İÇERİK TÜRÜNE GÖRE SES AYARLAMASI YAPIYOR, BÖYLELİKLE İZLENEN İÇERİKTEKİ DİYALOGLAR DAHA KOLAY ANLAŞILIRKEN, ŞARKILARDAKİ VOKALLER ÇOK DAHA NET BİR ŞEKİLDE DUYULABİLİYOR. SES SEVİYESİ AYARINI KULLANICILAR KENDİLERİ YAPABİLDİKLERİ GİBİ, TV'NIN YAPAY ZEKA ÖZELLİĞİ DE KENDİ KENDİNE SES DÜZEYİNİ ORTAMA GÖRE İDEAL SEVİYEDE AYARLAYABİLİYOR.

OYNAMAK İÇİN HER ŞEY HAZIR
APPLE, AKSESUAR DÜNYASINI OYUNCULAR İÇİN YENİLİYOR. KONSOL OYUNLARINA KATILMAK İSTEYENLERE IPHONE'U BIRAKMADAN KATILMALARINI SAĞLIYOR. STEELSERIES NIMBUS KABLOSUZ KUMANDA, EN SEVDİĞİNİZ KUMANDA DESTEKLİ OYUNLARINIZI IPHONE'UNUZLA OYNAMANIZI SAĞLIYOR. KUMANDANIN ERGONOMİK TASARIMI OYUN OYNAMAK İÇİN KEYİFLİ BİR TASARIMA SAHİP.

HER ADIMINIZDA TEKNOLOJİ DESTEĞİ
ADIDAS'IN BİNLERCE KOŞUCUNUN BEKLENTİLERİNİ DİKKATE ALARAK GELİŞTİRDİĞİ YENİ ULTRABOOST 19, ORTA TABANDA YÜZDE 20 DAHA FAZLA OPTİMİZE EDİLMİŞ BOOST TEKNOLOJİSİ SAYESİNDE KOŞU SIRASINDA ENERJİ KAYBINI ÖNLÜYOR. ŞİRKET, ULTRABOOST 19'U ORTAYA ÇIKARMAK VE KOŞU AYAKKABISI KODLARINI YENİDEN KEŞFETMEK AMACIYLA DÜNYA ÇAPINDA BİNLERCE KOŞUCU İLE BİRLİKTE ÇALIŞTI.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.