Nitelikli yaşamın sırrını anattı

Bütünsel sağlık ve Ayurveda danışmanı Ebru Şinik, geleneksel 'Raffles Spa Talks' buluşmasında konuşmacı oldu. Şinik'i dinlemeye cemiyetin ünlü isimleri geldi.

Nitelikli yaşamın sırrını anattı

Raffles İstanbul Zorlu Center'ın içerisinde yer alan ödüllü Raffles Spa, özel bir davete ev sahipliği yaptı. 'İyi Ol, Mutlu Ol' felsefesiyle yaşam kalitesini yükseltmeye, hayatı stresten uzak, sağlıklı yaşamaya dair çalışmalar yürüten Chopra Center eğitmeni Ebru Şinik, cemiyet hayatından seçkin konuklarla bir araya geldi. Geleneksel olarak gerçekleştirilen Raffles Spa Talks'ta Şinik, farkındalıklı ve bilinçli seçimler yaparak yaşamı yönlendirmenin pratik yollarını paylaştı. 'Well-Aging' temalı buluşmada Ebru Şinik, uzun ve nitelikli bir yaşamın vazgeçilmezleri olan uyku düzeninin hücresel yenilenmeye etkisi, stres yönetimi ve bağırsak sistemi arasındaki ilişki, duygusal dengenin sağlanması gibi konularda bilgi paylaştı. Beslenmenin ruh hali ve davranışlar üzerindeki etkisinin de konuşulduğu buluşmada Raffles İstanbul mutfağı tarafından hazırlanan sağlıklı atıştırmalıklar sunuldu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.