Çocuklar için alışveriş yaptılar

Çaba Derneği ve Robert Koleji mezunlar derneği işbirliği ile düzenlenen 'Bizim Çocuklar Tepe Cup Fest' te ünlü isimler, çocuklar yararına hem satış hemde alışveriş yaptı.

Çocuklar için alışveriş yaptılar

Soner Gömleksiz

Toplumun ihtiyaç duyulan her alanında gerçekleştirdiği yardım faaliyetleri ile bugüne kadar pek çok projeye imza atan Çaba Derneği, çalışmalarına devam ediyor. Çaba, bu kez çağdaş ve modern eğitim verme amacıyla faaliyetlerine devam eden Robert Kolej Mezunlar Derneği işbirliği ile 'Bizim Tepe Cup Fest' etkinliği gerçekleştirdi. Bu yıl 'Kortlarda Rekabet Bu Kez Çocuklar İçin' mottosu ile düzenlenen 'Bizim Tepe Tennis Cup 2018' kapsamında bir alışveriş festivali de gerçekleşti. Düzenlenen festivalden elde edilen tüm gelir, Robert College burslu öğrencileri ve Elazığ'da yapımı devam eden 16 derslikli Çaba İlkokulu'nun inşaatına aktarılacak.


Özlem Cankurtaran, Özlem Zehebi


Aslı Şen


Sedef İyibar


Deren Talu

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.