Özel lezzetler eşliğinde sınırsız eğlence

Maslak 1453’teki Esnaf, lezzetli yemekleri, eğlenceli müziği ve darbuka şovuyla unutulmaz gecelere ev sahipliği yapıyor. Yöresel lezzetlerden oluşan özel mönünün servis edildiği Esnaf’ta 22.00 sularında başlayan eğlence gece yarısında doruğa ulaşıyor.

Özel lezzetler eşliğinde sınırsız eğlence

Sinan Özedincik

Kutlamaların ve sınırsız eğlencenin ilk akla gelen isimlerinden Esnaf, bu kış da en sıcak eğlencelere ev sahipliği yapacak. Açıldığı günden bu yana müzik ve eğlence dolu akşamlarının yanı sıra, iddialı mönüsüyle de adından sıkça söz ettiren ve rezervasyonları günler öncesinden kapanan Esnaf, Maslak 1453'ün içerisinde hizmet vermeye devam ediyor. Sıra dışı dekorasyonunda, meyhane ve gazino konseptlerini bir araya getiren mekana girer girmez öncelikle görsel bir ziyafete tanık oluyorsunuz. Duvarlarında bulunan fütüristik çizimlerle modern, enerjik, ahşap ve çini detaylarıyla da samimi ve sıcacık bir hava hissettiren Esnaf, misafirlerine meyhane kültürünü tekrar anımsatıyor.

90'lar Türkçe poptan Yunan müziğine kadar sunduğu hareketli müzik skalası ile misafirlerine felekten bir gece yaşatan mekan saat 22.00 sularında hızlanmaya başlıyor. Perküsyon sanatçısı Serhat Gönüllü'nün muhteşem performansıyla renklenen Esnaf'ta eğlence ilerleyen saatlerde doruğa çıkıyor. Esnaf'ta, Türkiye'nin yöresel lezzetlerini harmanlanarak oluşturulan eşsiz mönü ise deneyimli şef Mehmet Ali Çelik'in elinden çıkma. Her yörenin en özel ürünlerinden seçilerek oluşturulan mönüde, ceviz Bitlis'ten, tahin Urfa'dan, nar ekşisi ise Antakya'dan geliyor. Rengarenk mezelerin yuvarlak tepsi de servis eden mekanın mönüsünde, semizotu, humus, peynir, kayakoruğu gibi mezelerinin yanı sıra özellikle Arnavut ciğeri, İzmir usulü iri kıyımlı baharatlı kuzu kokoreç ve ızgara ahtapot gibi ara sıcakları da ün salmış durumda. Fiks bir mönüye bağlı kalmak istemeyenleri de unutmayan Esnaf'ta edamame ve bonfile gibi lezzetler ise mönü dışında sipariş edebileceğiniz özel lezzetlerden sadece birkaçı.

Yarattığı ortamın büyüsüyle misafirleri tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Esnaf Maslak için mutlaka rezervasyon yaptırmayı unutmayın. Bu arada Esnaf'ın doğum günü, bekarlığa veda gibi özel geceler için de en ideal mekanlardan biri olduğunu belirteyim.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.