Yöntem Akmen İnanç'ın makyaj güncesi

İletişim dünyasının başarılı isimlerinden biri olan Yöntem Akmen İnanç ile uzun yıllardır gittiği Nişantaşı’daki kuaförü Muammer Yaprakgül’de buluşarak makyajını görüntüledik ve makyaj çantasını araladık.

Yöntem Akmen İnanç'ın makyaj güncesi

Yazı:Gülçin İşler Fırat, Fotoğraflar:Betül Yazıcıoğlu

Yöntem Akmen İnanç, makyaj söz konusu olduğunda doğallığı sevdiğini ve genellikle bronz tonlardaki makyajları beğendiğini söylüyor. İnanç ile yaklaşık 6 yıldır gittiği Nişantaşı'ndaki kuaförü Muammer Yaprakgül'de buluştuk ve make-up artisti Deniz Yıldız'ın yaptığı makyajı görüntüledik. Yöntem Hanım'ın günlük makyajını görüntüledikten sonra makyaj çantasını aralayarak kullandığı ürünleri mercek altına aldık.

Yöntem Akmen İnanç, hem saçları hem de makyajı için Nişantaşı'ndaki Muammer Yaprakgül'ü tercih ediyor. Makyajını da güvenle Make-Up artisti Deniz Yıldız'a emanet ediyor.

Bronz görünmeyi seviyor

"Ten makyajında genellikle bronz görünmeyi sevdiğim için bronzlaştıran ürünleri tercih ediyorum. Guerlain Terracotta vazgeçilmez ürünüm. Hemen her tonu var ve onları karıştırarak kullanıyorum. Fondöten hiç kullanmıyorum, Christian Dior'un Dream Skin Capture Totale ürününü kullanırım. Krem kıvamında ve tenimdeki ton farklılıklarını da dengeliyor."

Vazgeçilmezi maskarası

"Göz makyajında doğal görünümü severim. Chanel'in kahve tonlarındaki ikili farı ve Oriflame'in krem göz farlarını beğenerek kullanıyorum. Mac'in göz kalemini gözlerimin hem üstüne hem göz içine sürüyorum. Vazgeçilmez ürünlerinden biri göz kalemim, biri de Mac maskaram."

Dudaklarda doğal tonlar

"Dudak makyajında doğal tonları ve kendi içinde nemlendirici etkisi olan ürünleri tercih ediyorum. Dudaklarda renk kullanmayı çok sevmiyorum, Chanel'in ten rengi ruju favorim. Korres'in de kırmızı tonunu özel günlerde kullanırım."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.