Başarılı girişimci Fulya Gündoğdu GAP turuna çıktı

Başarılı girişimci Fulya Gündoğdu Güneydoğu Anadolu'yu ziyaret etti. Gezdiği Şehirlerin tarihi güzelliklerinden etkilenen Fulya Hanım'a gezisi sırasında Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy eşlik etti.

Başarılı girişimci Fulya Gündoğdu GAP turuna çıktı

İlk durağı Gaziantep olan Fulya Hanım, bu güzel şehirdeki misafirperverlik, içinde bulunduğu tarih, kültür ve tabiiki ünlü mutfağından çok etkilendiği belirtti.

Gaziantep'ten sonra Şanlıurfa'yı ziyaret eden Fulya Gündoğdu'nun sıradaki istikameti Harran oldu. Harran'ın tarihi ve kültürel yapısından fazlasıyla etkilenen başarılı girişimci, sosyal medya hesabından "Kültür mozaiği tabiki ruhumda ve genimdeki arap kökenliği kültürünü unuttugumuz o güzel ananelerimizi tekrar anımsattı bana.. Ne güzeldir yalın yaşamak ne güzeldir özün gibi kökün gibi yaşamak. Selam olsun Atalarımıza Selam olsun bizi biz yapan değerlerimize....." sözleriniz paylaştı ve bu gezi sırasında yanında olan herkese teşekkür etti.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.