Golf turnuvasında 'Bayram' coşkusu

Golf tutkunları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı Turkcell Platinium Golf Challenge'da kutladı. Turnuva sonunda kazananlar törenle ödüllerini aldı

Golf turnuvasında 'Bayram' coşkusu

Bu yıl ilk kez Turkcell Platinum'un desteğiyle Klassis Golf Kulübü'nde gerçekleştirilen Turkcell Platinum Golf Challenge turnuvasının kazananları belli oldu. Turnuvada 200'e yakın yerli yabancı golfçü 5 kategoride şampiyonluk için mücadele etti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel olarak düzenlenen turnuvaya Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu ev sahipliği yaptı. Turnuva, aralarında Ahmet Özyazıcı, Hasan Gülkaya, Cavit Yıldız, Beyhan Benardete, Serra Tokar ve Hamit Altıntop'un bulunduğu iş, sanat, cemiyet ve spor dünyasından birçok ünlüyü de bir araya getirdi. İki gün süren turnuvada, oyuncular kırmızı ve beyaz kıyafetlerle mücadele ederek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın coşkusuna ortak oldular.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.